Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMRAH SERBES TUTUKLANDI
EMRAH SERBES TUTUKLANDI
Behzat Ç. kitaplarının yazarı Emrah Serbes bugün sosyal medyadan şoke eden bir paylaşım yaptı. Serbes, 22 Eylül'de gerçekleşen ve bir baba ile kızının hayatını kaybettiği trafik kazasını kendisinin yaptığını açıkladı. Serbes, "O kazanın sorumlusu benim. Şok nedeniyle kazayı üstlenemedim. Arkadaşım suçsuz yere cezaevinde. Savcılığa geldim ve teslim oluyorum" dedi.
28 Eylül 2017, 16:39
 
Emrah Serbes'ten son dakika kaza itirafı! Cumhurbaşkanı’na çirkin hakaretlerle gündeme gelen yazar Emrah Serbes, 22 Eylül’de İzmir-Aydın otoyolunda iki kişinin hayatını kaybettiği kazayı kendisinin yaptığını itiraf etti.
 
Bu itirafla birlikte yeni bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden ailenin yakınlarının başvurusu ile mobese kayıtlarına göre arabayı kullanan kişinin Emrah Serbes olduğu belirlendi. Son dakika bilgisine göre Emrah Serbes tutuklandı!
 
Emrah Serbes'in itirafından önce davayı yürüten Cumhuriyet savcısının Adli Tıp Kurumu'ndan şoför koltuğundaki kan izinin kime ait olduğunun incelenmesini istedi. Serbes'in sosyal medyadan yaptığı bu itiraf kısa sürede gündem oldu
 
image
 
 
Aydın-İzmir otoyolunda 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada ünlü yazar Emrah Serbes’in yerine suçu üstlenen Kenan Doğru, Serbes’ten gelen itirafın ardından serbest bırakıldı.
 
22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen kazada, İzmir istikametinden Aydın yönüne seyir halinde olan 34 NT 5005 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Ayhan Özçelik yönetimindeki 35 TV 9335 plakalı otomobile arkadan çarpmış, kazada 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ile 16 yaşındaki kızları Zeynep Özçelik hayatını kaybetmişti.
 
Behzat Ç.’nin senaristi yazar Emrah Serbes, 22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen ve bir baba-kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasını kendisinin yaptığını belirterek bugün Twitter hesabından itirafta bulundu. İtirafın ardından Torbalı Adliyesine gelerek savcılığa ifade veren Serbest, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Emrah Serbes’in ifadesinin ardından, 2 kişinin öldüğü kazada şoför olduğunu söyleyen ve tutuklanan Serbes’in arkadaşı Kenan Doğru, tutuklu bulunduğu İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan salıverildi.
 
Özçelik ailesinin Doğru hakkında delil karartma suçundan suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR