Güzel ülkemiz için yazıyoruz - MELTEM CUMBUL O ELİ NEDEN SIKMADI ? Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/31205/meltem-cumbul-o-eli-neden-sikmadi-

 

MELTEM CUMBUL O ELİ NEDEN SIKMADI ?
MELTEM CUMBUL O ELİ NEDEN SIKMADI ?
Uluslararası Adana Film Festivali'nin önceki gün düzenlenen ödül gecesinde sunuculuk yapan Meltem Cumbul, en iyi yönetmen ödülünü kazanan Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmadı. Meltem Cumbul bir açıklama yaparak yönetmenin neden elini sıkmadığını anlattı.
3 Ekim 2017, 10:21
 
Uluslararası Adana Film Festivali’nin önceki gün düzenlenen ödül gecesine 'tokalaşma krizi' damgasını vurdu. Törende sunuculuk yapan Meltem Cumbul 'En iyi yönetmen' ödülünü kazanan ve sahnede kendisine elini uzatan Semih Kaplanoğlu ile tokalaşmadı. Başlayan polemik üzerine Cumbul, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak yönetmenin neden elini sıkmadığını anlattı.
 
Oyuncu Meltem Cumbul, Uluslararası Adana Film Festivali'nin ödül töreninde Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmaması ile ilgili açıklama yaptı.
 
image
 
"SEVGİYE DÜŞMAN OLANLA, GÖZLERİM VE ELLERİM DOST OLAMAZ"
 
Uluslararası Adana Film Festivali’nin ödül töreninde sunuculuk yapan Meltem Cumbul, “En İyi Yönetmen” ödülünü kazanan Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmamıştı. Kaplanoğlu, Cumbul’un bu hareketinin ardından sosyal medya hesabından, “Adana Film Festivali’nde sahnede maruz kaldığım kabalığın ardından bizi yalnız bırakmayan sanatseverlere ve dostlara teşekkürler” cümlesiyle tepkisini dile getirmişti. Meltem Cumbul da bugün twitter hesabından bir paylaşım yaparak, Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmama nedenini şu cümlelerle açıkladı:
 
“Eşitler arası bir selamlaşma ve yakınlaşma ritüeli olan el sıkışmayı; kendinden olmayanları ötekileştirenle, fakiri zengine böldürenle, güçlüleri tutup zayıfları hor görenle yapmayı reddediyorum. Yüreğime ve sevgiye düşman olanla, gözlerim ve ellerim dost olamaz.”