Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜLBEN ERGEN DAVA AÇACAK
GÜLBEN ERGEN DAVA AÇACAK
Gülben Ergen; Yeşim Salkım, Seren Serengil ve eski eşi Erhan Çelik’i mahkemeye verecek
4 Ekim 2017, 09:40
 
 
 
Gülben Ergen'in evli iş adamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu iddiaları ortaya çıktıktan sonra özellikle Yeşim Salkım ve Seren Serengil cephesi Gülben Ergen'e savaş açmış ve eski defterler yeniden açılmıştı.
 
Her iki isim de sosyal medya hesapları üzerinden Gülben Ergen’e ciddi suçlamalarda bulunmuş hatta Ergen için ‘Kocamadokunma’ adıyla bir de hashtag açılmıştı.
 
Tüm bu gelişmeler sürerken konuya Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik de dahil oldu. Ergen’le olan sürpriz boşanması sonrası ‘Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır’ şeklinde bir açıklama yapan ve dikkatleri üzerine çeken Çelik’in şimdi de Yeşim Salkım’la ittifak yaptığı yönünde haberler gün yüzüne çıktı. Yeşim Salkım’ın yanlışlıkla paylaştığı whatsapp mesajlarında Çelik ve Salkım arasındaki yazışma gün yüzüne çıktı.
 
Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak mahkemeye suç duyurusunda bulunmak üzere çalışmalar yaptığını gösteren Gülben Ergen sonunda bugün harekete geçti.
 
Sosyal medya hesaplarından kendisiyle ilgili hakaret dolu paylaşımlarda bulunan Salkım ve Serengil’e dava açmak üzere Çağlayan Adliyesi’ne başvuran Gülben Ergen ayrıca Yeşim Salkım’la ortaklaşa hareket ettiğini düşündüğü eski eşi Erhan Çelik’i de mahkemeye vermeye karar verdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR