Güzel ülkemiz için yazıyoruz - EŞCİNSEL BENZETMESİ KAVGA ÇIKARDI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/31432/escinsel-benzetmesi-kavga-cikardi

 

EŞCİNSEL BENZETMESİ KAVGA ÇIKARDI
EŞCİNSEL BENZETMESİ KAVGA ÇIKARDI
Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl'la paylaştığı samimi kareye "Cinsel tercihlerini bilmesem deli gibi seven iki aşık derdim" şeklinde yorum yapan Ömür Gedik'e "Bel aşağı vurmak namussuzların işidir" dedi
1 Kasım 2017, 09:11
Ömür Gedik: Deli gibi seven iki aşık
 
Erkan Petekkaya ile  Sinan Akçıl'ın bu resimine çok ağır bir benzetme adeta olaya benzin döktü.Yüzlerce yorum alan paylaşılan kareye en ilginç yorumlardan biri Ömür Gedik’ten geldi. 
 
Gedik ikilinin bu pozunu; “Çok şekerler ya. Cinsel tercihlerini bilmesem deli gibi seven iki âşık derdim. Öyle güzel bakmışlar birbirlerine. Bu bakışların darısı sevgililerinin, eşlerinin başına” şeklinde yorumladı.
 
     image
 
Erkan Petekkaya’dan sert yanıt
 
Şimdilerde Kayıtdışı adlı dizide izlediğimiz Erkan Petekkaya, Ömür Gedik’in bu yorumu karşısında sessizliğini bozarak sert bir yorumda bulundu. Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından şu satırları paylaştı: “Büyük bir üzüntü içinde bakıyorum olanlara uzaktan. Yazılanlar çizilenler hayret ile bakıyorum… İnanamıyorum, nasıl böyle kifayetsiz olur insanlar! Yazıklar olsun! Hangi ara bu kadar kötü oldunuz yalan ve algı operasyonları, bel aşağı vurmak namussuzların işidir… # Ömür Gedik”
 
image
 
Şeffaf Gazete