Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA FİLMLERİ FESTİVALİ İLGİ ÇEKTİ
MODA FİLMLERİ FESTİVALİ İLGİ ÇEKTİ
İstanbul’un moda filmleri festivali Fashion Film Fest Istanbul geçtiğimiz haftasonu  üçüncü kez seyircileriyle buluştu .
16 Kasım 2017, 12:28

 

İstanbul’un moda filmleri festivali Fashion Film Fest Istanbul geçtiğimiz haftasonu  üçüncü kez seyircileriyle buluştu .

Kreatif direktörlüğünü Tuna Yılmazın yaptığı organizasyonda Geçtiğimiz iki sene boyunca, iki günlük dev bir etkinlik olarak düzenlenen festival yine bu sene de dünyanın dört köşesinden büyük moda evlerinin, markaların, genç ve bağımsız tasarımcıların filmlerini dev ekrana yansıtırken konuklarına söyleşiler, atölyeler, sanat enstelasyonları ve partilerle de benzersiz bir deneyim yaşattı

Bu yıl 3.sü düzenlenen Istanbul Fashion Film Fest’te ödüller, önceki akşam Zorlu PSM’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
 
6 kategoride 120 filmin gösterildiği festivalde Türkiye’nin en iyi moda filmi ödülüne yönetmenliğini Dağhan Celayir’in, yapımcılığını 36MM Film Network’den  Yapımcı  Selim Bilgiç ve Nazlı Bilgiç’in üstlendiği  QUE firması için hazırlanan “The Universe”  filmi layık görüldü.  Aralarında Ece Sükan, Ceyda Balaban, Prof. Dr. Melike Demirbağ, Dion Lee’nin olduğu jüriden tam not alan film geçen hafta da Berlin’de düzenlenen Ciclope Fashion Film Festival (Uluslararası Moda Filmleri Festivali) ‘inde 2 dalda 3. Olarak  ülkemizi temsil etti.
 
image
 
Uluslararası alanda Cannes gibi bir çok ödülün sahibi olan ve çektiği Türkiye tanıtım reklam filmiyle “Dünya en iyi turizm filmi” ödülü dahil,  24 ödül kazanarak dünya çapında en fazla ödül alan reklam filmi rekorunu kıran Dağhan Celayir, tören öncesi düzenlenen panelde moda ve film sektörü üzerine konuşma yaparak deneyimlerini sektör temsilcileriyle paylaştı.

Tören sonrası Zorlu PSM Sky Lounge’ta düzenlenen partide Borusan Holding Ceo’su Hakan Tiftik, Socar Türkiye Petrol Enerji Ceo'su Mutluay Doğan ile eşi Kumsal Doğan ve Modacı Ece Sükan ekibi tebrik eden isimler arasındaydı

Stilist Ceyda Balaban,Tasarımcı Dion Lee, Moda danışmanı Ece Sükan,Oyuncu Hazal Ergüçlü Elle yayın direktörü Işın Görmüş ve Moda fotoğrafçısı Tamer yılmaz gibi önemli isimlerin katıldığı festivalde seyirciler görsel bir şölen yaşatıldı.image

Festivalde gösterilen filmler vasıtasıyla da seyirciler Armani, Missoni, Moschino, Rick Owens, Etro, Miu Miu, Marc Cain, Chanel, Gucci, Dolce & Gabbana, Nike, Prada ve Dice Kayek gibi marka/tasarımcıların filmleriyle sinema dünyasından önemli isimleri dev ekranda seyretme şansını buldu.

Festivalin kapanışı ile birlikte en iyi moda filmi ödülü Moda markası Que i birliği ile  Xoxo The Mag tarafından çekilen The Universin oldu.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR