Güzel ülkemiz için yazıyoruz - MUSTAFA CECELİ'YE BÜYÜK ÖFKE Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/32691/mustafa-ceceliye-buyuk-ofke

 

MUSTAFA CECELİ'YE BÜYÜK ÖFKE
MUSTAFA CECELİ'YE BÜYÜK ÖFKE
Mustafa Ceceli, Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar’ın mahrem görüntülerini mahkemeye kanıt olarak sundu. Videonun sosyal medyaya düşmesiyle sanat dünyasında büyük bir tepki yaşandı.
16 Temmuz 2018, 22:13

 

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in İntizar'la aşk yaşadığı iddiası bugün en çok konuşulan konular arasına girdi. Oğlunun velayetini almak isteyen Mustafa Ceceli, Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar’ın mahrem görüntülerini mahkemeye kanıt olarak sundu. Videonun sosyal medyaya düşmesiyle sanat dünyasında büyük bir tepki yaşandı.

Mustafa Ceceli, oğlunun velayetini almak için eski eşi Sinem Gedik'in şarkıcı İntizar ile ilişki yaşadığını gösteren videoları mahkemeye delil olarak sundu.

İki kadının yakınlaştığı görüntülerin yer aldığı video sosyal medyaya düşünce, ünlü isimler Ceceli'ye büyük tepki gösterdi. Velayet için bile olsa çocuğunun annesi olan kadının mahremiyetini hedef aldığını düşünen Ceceli'nin meslektaşları şarkıcıya ağır sözlerle yüklendi. Yaşanan gelişmeler karşısında sessizliğini koruyan Ceceli olayın daha da büyümesi ve eleştiri oklarının kendi üzerine çevrilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak yaşananların bir baba olarak kendisini de zorladığını ancak tüm bu adımları oğlunu düşünerek attığını söyledi 

image

MUSTAFA CECELİ'YE TEPKİLER DİNMİYOR

Eski eşi Sinem Gedik ve İntizar arasındaki samimi görüntüleri mahkemeye verdiği ve sonrasında da basına sızdırdığı iddia edilen şarkıcı Mustafa Ceceli hakkında çok sayıda paylaşım yapıldı. Kendisine yöneltilen suçlamaların haksız olduğunu söyleyerek görüntüleri kendisinin sızdırmadığını iddia eden Ceceli, eski eşi tarafından bir süre sonra yalanlandı. Her iki taraf da birbirlerini suçlayıcı açıklamalarda bulunurken özellikle ünlüler dünyasının kadınları hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yaşananlarda haksız buldukları Mustafa Ceceli hakkında paylaşımlar yapmayı sürdürüyor.

Deniz Çakır 

“Bu şahıs nasıl hala ceza almıyor… İçimdeki bütün küfürleri gönderiyorum sana. Sen nasıl sokakta yürüyeceksin acaba
 
Futbolcu Yekta Kurtuluş,
 
İntizar ve Sinem Gedik'in ilişkisi için yaptığı paylaşımda, "Skandal yetişkin iki insanın ilişkisi mi yoksa bir insan müsveddesinin onları gizlice görüntüleyip yayması mı?"
 
Oyuncu Neslihan Yeldan
 
“Cinsel tercihi yüzünden birini işten çıkarmak 2018 yılında ortaçağ kafasından başka bir şey değil” tepkisini gösterdi.
 
Simge Sağın
 
“İntizar Yalnız değilsin…Hatalı da değilsin..”
 
Nilgün Belgün
 
“Erkekler ve kadınlar hiçbir konuda eşit değil maalesef…”
nilgunbelgum
 
Mabel Matiz
 
İntizar'ı rahat bırakın. Bugün dünya için bir iyilik yapın ve ses tonunuzdaki homofobiyi susturun.
 
Berrak Tüzünataç
 
“Çocuklara, kadınlara, hayvanlara, her türlü savunmasız canlıya her türlü taciz, şiddet ve sapkınlığın yapıldığı, her gün bu türde yeni haberlerin okunduğu bir dönemde artık yetişkinlerin hür iradeleriyle yaşadıkları özel hayat hayatları üzerinden “ahlak” devşirmeyi bıraksak mı? Çok sahte oluyor zira.”
 
Pucca (Pınar Karagöz)
 
“Bugün hepimiz magazin şoku yaşadık. Ben hala toparlanamadım, öyle bir işsizlik düşün… Mustafa Ceceli'nin eski eşi ve İntizar olayından bahsediyorum. Şok geçtikten sonra Sinem Gedik'e yapılan yorumlara daha şok oldum. Eski eşinin mahrem görüntülerini basına dağıtıp, kendini tekrar ‘evin nur yüzlü oğlu' göstermeye çalışan kişi bence gerçekten kötü bir insandır. Ondan gelecek paraları düşünüp, İntizar'ı işten kovan kişi ise korkunç biridir. Kadını yatak odasında kameraya aldırması zaten başlı başına ahlaksızlıktır. Biseksüel olduğu için çocuğu elinden almaya çalışmasından bahsetmiyorum bile. Boşanmadan önce dünyanın en iyi annesi olarak adlandırılıp, ilişkisi yüzünden karalamaya calışmak nedir ya? Sinem Gedik, bilmiyorum bunu okur musun, umarım davan emsal teşkil eder ve sen kazanırsın… Ayrıca Mustafa Ceceli mi İntizar mı deseler İntizar tabii ya.”
 
Mehmet Coşkundeniz
 
“O senin çocuğunun annesi be rezil herif! Çocuğun büyüdüğünde ne diyeceksin ona? Ya senin ihanetlerin? Polisten kaçtığın geceyi anlatsana!!”
mehmetcoskundeniz
 
Ayşe Özyılmazel
 
“Çocuğunun annesini soktuğun durumdan utanacak mısın? Çocuğuna yarın ne diyeceksin! Ben ahlaklıyım, annen ahlaksız mı? Bunu vicdanına anlatabiliyorsan sorun yok! ”
ayseozyilmazel
 
Özgür Aras
 
“Kadına şiddetin bu kadar yükseldiği bir ortamda evladının anasını aslanların önüne atar gibi arenaya fırlatmanızın hiçbir açıklaması hiçbir vicdanda kabul görmeyecektir. Size naçizane tavsiyem kendinizi daha fazla küçük düşürmeden bu ucuz, bu düşük, bu kirli dil ve davranışı bir an önce düzeltmeniz.”