Güzel ülkemiz için yazıyoruz - MODA TASARIMCISI ÖLDÜRÜLDÜ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/32753/moda-tasarimcisi-olduruldu

 

MODA TASARIMCISI ÖLDÜRÜLDÜ
MODA TASARIMCISI ÖLDÜRÜLDÜ
Moda Tasarımcısı olan aykırı kişiliğiyle tanınan Çağın Türker'in ölümüyle sonuçlanan olay Beyoğlu, Karaköy'de meydana geldi.Çağın Türker, tartıştığı bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Aldığı darbelerle yere düşerken kafasını çarpan Türker hayatını kaybetti.
3 Eylül 2018, 21:24

 

Moda Tasarımcısı olan aykırı kişiliğiyle tanınan Çağın Türker'in ölümüyle sonuçlanan olay Beyoğlu, Karaköy'de meydana geldi.

İddiaya göre, Çağın Türker geçtiğimiz Cumartesi akşamı arkadaşlarıyla akşam yemeği için bir restauranta gitti. Restaurantta Türker ile yan masadaki bir kişi arasında tartışma yaşandı. Yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Garsonlar araya girerek iki grubu ayırdı. Ancak kavga dışarıda da devam etti. Kavgada Türker yüzüne aldığı yumruk darbesiyle yere düşen Türker'in başı, merdiven basamağına çarptı. Bir süre baygın kalan Türker'e olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale ederek hastaneye götürdü.

resimid_5895949
 

Katıldığı bir bilgi yarışmasında kullandığı argo sözlerle gündeme gelen Çağın Türker hastanede ameliyata alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma kapsamında Çağın Türker ile kavga ederek ölümüne neden olan Furkan B., Osman D., Yusuf Ş. Ve Fatih Ü. isimli 3 şüpheliyi gözaltına aldı.