Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIBRIS'TA MFÖ COŞKUSU
KIBRIS'TA MFÖ COŞKUSU
Mazhar-Fuat-Özkan, Girne Rocks Hotel’de, aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu keyifli bir atmosferde, unutulmaz bir konsere imza attı
11 Eylül 2018, 20:20
 
Kuzey Kıbrıs işlerin kötü olduğu knser sektörüne can simiti olmaya devam ediyor. Her hafta Türkiyeden birçok ünlü sanatçı KKTC de sahne alıyor.
 
Girne Rocks Hotel’de geçtiğimiz Cumartesi gecesi MFÖ fırtınası esti. Uzun zaman sonra Kıbrıs'ta  konser veren Mazhar Fuat Özkan üçlüsü sevenlerine adeta müzik ziyafeti çekti. Yoğun bir konser maratonu olan MFÖ’nün konserini dinlemeye gelenler arasında ünlü isimler de vardı.
 
image
 
Selçuk Yöntem ve eşi Cihan Yöntem, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan, tiyatro sanatçısı Yücel Ertem, Miss Turkey birincisi Gizem Memiç ve Nil Burak ünlü konuklar arasında dikkat çekenlerdi.
 
Gecede sevilen şarkılarını seslendiren MFÖ grubunun üyesi Fuat Güner konser öncesi yapılan röportajda yoğun bir konser programları olduğunu belirterek “Kıbrıs konserimizden sonra daha yedi tane daha konser var. Ardından da yurt dışı konserlerine ağırlık vereceğiz” dedi.
 
Yıllara meydan okuyan Fuat Güner,  yoğun konser programına ayak uydurmak ve sağlıklı kalmak için kendisinin haftada üç kez pilates yaptığını söyledi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR