Güzel ülkemiz için yazıyoruz - CEM ÖZER YOĞUN BAKIMDA Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/32865/cem-ozer-yogun-bakimda

 

CEM ÖZER YOĞUN BAKIMDA
CEM ÖZER YOĞUN BAKIMDA
Ünlü oyuncu Cem Özer geçtiğimiz günlerde film çekimleri sırasında düşerek ayağını kırmıştı, tedavi altına alınan ünlü oyuncunun sağlık durumunun ağırlaştığı bilgisi verildi.
24 Ekim 2018, 21:38
 
Kaza sonrasında apar topar hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Cem Özer’in iyi olan sağlık durumu dün akşam bir anda kötüleşti.
 
Yoğun bakıma alındığı söylenen Özer’in hayati tehlikesi sürüyor. Konuyla ilgili olarak kontrol altında tutulduğu hastanenin başhekimliği tarafından yapılan son açıklamaya göre Özer, tedavi gördüğü kabinden çıkarılırken bilinci kapandı ve sara nöbeti geçirdi. Ünlü şovmen ve oyuncu hava embolisi şüphesiyle yoğun bakımda tutuluyor.
 
‘Doktorundan açıklama’
 
Şuuru kapanan Cem Özer hakkında doktoru Okan Özçeker bugün açıklama yaptı. Özçekeri Cem Özer’e yapılan müdahaleleri şöyle anlattı:
 
“12 gün önce sağ ayak bileğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilmiş olan Değerli Sanatçı Cem ÖZER, 22.10.2018’de yara iyileşmesi için görmekte olduğu Hiperbarik Oksijen Tedavisinin 5. seansi sonunda diğer hastaların çıkışından hemen sonra kabinden çıkmak üzereyken, IDIYOPATIK EPILEPTIK ATAK (sara nöbeti) geçirmeye başlamış ve şuuru kapanmıştır. Anında yapılan müdahale ve MR, BT ve diger tetkikleri sonucu akciğerde bu rüptürüne bağlı pnömotoraks sonucu gelişen hava embolisi şüphesiyle Yoğun Bakım Ünitesi’ne alınmış, bir süre uyutularak yakından takip ve tedavi edilmesi planlanmıştır.”