Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALKOL VE SİGARA YASAKLANSIN
ALKOL VE SİGARA YASAKLANSIN
Erkan Petekkaya,"Acilen satışı yasaklansın dediğiniz şey nedir?" sorusunu "Alkol ve sigara" olarak yanıtladı ve sonrasında düzeltme yaptı
9 Aralık 2018, 21:27
 
"Acilen alkol ve sigaranın yasaklanması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerine açıklık getiren oyuncu Erkan Petekkaya, "Sözlerim sanki bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım gibi algılandı. Nasıl ki 'savaşlar olmasın, dünyada çocuklar açlıktan ölmesin, herkes refah içinde yaşasın' gibi temennilerimiz varsa benimki de öyle bir temenniydi" dedi.
 
Alkol ve sigaranın acilen yasaklanması gerektiği görüşünü dile getiren Petekkaya, sözlerinin yanlış anlaşıldığını savundu.
 
Erkan Petekkaya: Alkol acilen yasaklanmalı
 
Petekkaya, Vakitsiz Horoz'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Ben o sözleri bir temenni olarak, aynı zamanda bir eş ve bir baba olarak söyledim. Ben bu alkol illetinden yeteri kadar çektim. Örnek olmamız gereken gençleri, alkolden ve sigaradan uzak tutmak için sarf ettiğim sözler sanki ben bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım da bu sözleri onun için söylemişim gibi algılandı."
 
Tepkilere üzüldüğünü söyleyen Petekkaya, "Nasıl ki 'savaşlar olmasın, dünyada çocuklar açlıktan ölmesin, herkes refah içinde yaşasın' gibi temennilerimiz varsa benimki de öyle bir temenniydi aslında. Belki de  'Alkol ve sigaradan uzak durulsun' şeklinde söylemem gerekirdi. Böylesine insani bir cümleyi alıp içine siyaset ve dini katıp yorumların yapılmasına son derece üzüldüğümü belirtmek isterim" diye konuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR