Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PSİKOPAT MURAT TUTUKLANDI
PSİKOPAT MURAT TUTUKLANDI
Son zamanlarda gündemden düşmeyen hayvanlara karşı yapılan şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. MasterChef adlı yemek yarışmasında kendisine taşkın bir rol biçen, agresif hareketleriyle programın fragmanlarında öne çıkartılıp, ardından diskalifiye olan Murat Özdemir, sosyal medya hesabından insanlık dışı görüntüleri yayınladı
17 Aralık 2018, 22:44
 
MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir'in Instagram hesabından paylaştığı ve seyredenlerin kanını donduran videolar sosyal medyada infiale yol açtı. Gelişmeler üzerine harekete geçen polis Özdemir'i gözaltına aldı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, suç duyurusu talimatı verdiğini açıkladı
 
Boğazından tuttuğu bir papağana işkence yaparak “Acun baba de lan” diyerek küfürler saydıran Psikopat Murat Özdemir'in sosyal medyada paylaştığı görüntüler tepkilere sebep oldu.
 
Sosyal medyada bir anda gündem olan görüntüleri inceleyen İstanbul Polisi de harekete geçti. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerden tespit edilen işkence sebebiyle Murat Özdemir'i Ortaköy'de gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatıyla yürütülen çalışmada, Özdemir'in işkence yaptığı papağana da el konuldu.
 
BACAĞINDA KIRIK VAR
 
Polis ekiplerinin veterinere götürdüğü papağanın bacağında kırık olduğu belirtildi. İşkenceden kurtarılan papağanın tedavisinin ardından Tarım İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edileceği belirtildi.
 
BEŞ SUÇ KAYDI VAR
 
Gözaltına alınan Özdemir, Etiler'deki Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Özdemir'in “uyuşturucu” “Mala zarar vermek” “Aile içi şiddet” gibi suçlardan 5 ayrı kaydı bulunduğu ve geçmişte işlediği bir suç sebebiyle denetimli serbestlikten yararlandığı öğrenildi.
 
HALUK LEVENT VE AHBAP DA DAHİL OLDU
 
Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in Twitter’dan yaptığı açıklamada Özdemir’in gözaltına alındığı ve bacağı kırılan papağanın da karakola getirildiği belirtildi.
 
Levent takipçilerine zavallı papağan hakkında, “Maalesef ayağı da kırılmış. Az sonra Hayvan hakları Başkanı da karakolda olacak. Bir şekilde onlar ya da AHBAP'lar bakacak papağana .. Olsun kurtulsun da..” bilgisini verdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR