Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BOŞANMADAN ÖNEMLİ SORUNLARIM VAR
BOŞANMADAN ÖNEMLİ SORUNLARIM VAR
Sürekli boşanacakları gündemde olan, konuyla alakalı iddiaları yalanlayan fakat 2,5 yıldır farklı ülkelerde yaşayan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan yeni yıla da ayrı girdi.
6 Ocak 2019, 21:59
 
Sürekli boşanacakları gündemde olan, konuyla alakalı zaman zaman yalanlayan fakat 2,5 yıldır farklı ülkelerde olmaları ile kafa karıştıran Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan yeni yıla da ayrı giriyor. Konserlerine devam eden ve hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Serdar Ortaç, konser öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü popçu yağan yağmura rağmen şarkı söylemeye devam etti.
 
Serdar Ortaç Boşanma İddiaları İle İlgili  Konuştu!
 
Eşi Chloe Loughnan ile yeni yıla ayrı gireceklerini sözlerine ekleyen Ortaç, uzun zamandır görüşemedikleri sorusuna “İrlanda’daki eşim Chloe yılbaşında benimle olmayacak. Ama Chloe’den önemli dertlerim var. O da kardeşimin sağlığı” dedi. Haklarında sürekli boşanacakları konuşulan çift zaman zaman bunların yalan olduğunu söylüyor fakat ayrı durumları tekrar haberlere neden oluyor. Amerika’da motosiklet kazası geçiren Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan’ın tedavisi ise yurt dışında devam ediyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR