Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞEYMA SUBAŞI ''AŞK TAYLAND'DA YAŞANIR ''
ŞEYMA SUBAŞI ''AŞK TAYLAND'DA YAŞANIR ''
Peş peşe sosyal medya tarafından paylaşılan görüntülerde Şeyma Subaşı ile Guido Senia'nın yeni yeni samimi görüntüleri ortaya çıkıyor. Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra adı çeşitli ünlü isimlerle anılan Şeyma Subaşı'nın Fransız DJ Guido Senia ile yurtdışına tatile gitmesi ile ortaya çıkan ilişki hakkında hala pek birşey bilinmiyor.
17 Ocak 2019, 16:33
 
 
Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine son verme kararı alan TV 8 patronu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın tek celsede boşanmaları magazin gündeminde ayın olayı olarak konuşulmuş ve bu konudaki sosyal medya mesajları trend olmuştu.
 
Boşandıktan sonra aldığı nafaka ile gündeme gelen Şeyma Subaşı'nın bazı isimlerle aşk yaşadığı söylentileri ortaya çıkmış, bu konu hakkında yalanlamalar gelmişti.
 
image
 
Boşanmanın ardından kızı Melisa'yı da alıp önce Miami'ye ardından da Meksika'nın Tulum şehrine giden Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Tulum sahilinde Fransız DJ Guido Senia ile samimi bir şekilde görüntülenmişti
 
image
 
Şeyma Subaşı sahilde Fransız DJ Guido Senia ile samimi bir şekilde görüntülenmiş ve bu konuda taraflar konuşmamıştı.. Fransız DJ ile ilgili aşk iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada Subaşı "Ben şu an çok mutluyum, başka bir şey söyleyemem." demişti
 
image
 
Peş peşe  sosyal medya tarafından paylaşılan görüntülerde Şeyma Subaşı ile Guido Senia'nın yeni yeni samimi görüntüleri ortaya çıkıyor.
 
Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra adı çeşitli ünlü isimlerle anılan Şeyma Subaşı'nın Fransız DJ Guido Senia ile yurtdışına tatile gitmesi ile ortaya çıkan ilişki hakkında hala pek birşey bilinmiyor.
 
Subaşı'nın Guido Senia ile bir plajda sarmaş dolaş fotoğrafları yayınlanmıştı. 
 
Sosyal medyadan ortaya atılan görüntüler Şeyma Subaşı'nın bu ilişkiyi magazin camiasında daha fazla konuşur hale getirip gündem yaratmak olarak görülüyor.
Şeyma Subaşı ile Guido Senia'nın yan yana olduğu video, Guido'nun ikizinin eşi tarafından çekildiği görülüyor.Subaşı ile Fransız Guido Senia'nın birlikteliği artık Fransız DJ'in aile tarafından da bilindiği ortaya çıktı
 
Şeyma Subaşı Fransız DJ ile ilgili aşk iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada "Ben şu an çok mutluyum, başka bir şey söyleyemem." demişti
 
image
 
Aşıkların yeni rotası Phuket oldu
 
Yeni çıkan görüntülerde Şeyma & Guido ikilisinin bir Phuket'de çekildiği Guido Senia'nın ailesnin de olduğu ortamda adeta nispet yaparcasına selfie çekip bunları sızdırması Acun Ilıcalı'ya mı bir başkasına mı gönderme yaptığı anlaşılmadı.
 
Şeyma  Subaşı Selfie çekmeye çalışırken DJ Guido'nun bazı karelerde samimi görüntü vermediği dikkat çekiciydi.
 
image
 
Acun Ilıcalı'nın adı da Itır Esen ile aşk dedikodularına karışmıştı. İkilinin başbaşa yemek yedikleri ve yurtdışına tatile çıktıkları gündeme gelmişti. Habercilerin Şeyma Subaşı'na Acun-Itır aşkını sorması üzerine "Ben mutluyum, onunda mutlu olmasını isterim" şekilde cevap vermişti.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR