Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ATA DEMİRER GAZİNOSU KIBRIS'TA
ATA DEMİRER GAZİNOSU KIBRIS'TA
Ata Demirer Kıbrıslılarla ilk kez Concorde Gösteri Merkezi’nde buluşacak.Ünlü '' oyuncu ve Show Man '' komedi ve müziği gazino kültürü ile harmanladığı gösterisi ‘Ata Demirer Gazinosu’ 2 Mart’ta Concorde Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek.
26 Şubat 2019, 16:26
 
Kıbrıs’ın Bafra bölgesinin en yeni otellerinden olan Concorde Luxury Resort, 
sanat dünyasının önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. 
 
Ata Demirer’in komedi ve müziği gazino kültürü ile harmanladığı gösterisi ‘Ata Demirer Gazinosu’ 2 Mart’ta Concorde Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek.

 
Turizm sektörüne yaptığı yatırımları devam ettiren  Zafer İnşaat Yatırım Holding’in Kıbrıs Bafra'da  hayata geçirdiği Concorde Luxury Resort, tatil ve eğlenceyi bir arada arayanların adresi olmaya devam ediyor.
 
image
 
Concorde Luxury Resort Kuzey Kıbrıs'ın nefis doğal güzellikleri ,iklimi ile tesisin modern çizgileri, mimari yapısı, aktivitelerindeki zengin çeşitliliği, kişiye sunduğu yaşam alanlarının genişliği ile Kıbrıs'ın  ilgi odağı olmaya devam ediyor.
 
Kıbrıs’ın ilk Luxury Villa konseptini misafirlerine deneyimleten Concorde Luxury Resort, sanat dünyasının sevilen isimlerini peş peşe Kıbrıs’ta Concorde Gösteri Merkezi’nde ağırlamaya devam ediyor.
 
ATA DEMİRER GAZİNOSU KIBRIS'TA COŞACAK
 
Başarılı komedyen Ata Demirer’in, Türk Sanat Müziği’nden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş repertuvara yer verdiği Ata Demirer Gazinosu, ilk kez 2 Mart akşamı Concorde Gösteri Merkezi’nde Kıbrıslılarla buluşacak.
 
Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçıların eşlik ettiği gösteride, Ata Demirer kendine has üslubuyla bir yandan şakalarıyla seyirciye kahkaha dolu anlar yaşatacak, bir yandan da şarkılarıyla izleyenlerin unutamayacakları bir performans sergileyecek
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR