Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YATAK ODASINA BÖCEK OLAYINDAN SONRA KARŞI DAVA
YATAK ODASINA BÖCEK OLAYINDAN SONRA KARŞI DAVA
Türkiye eski güzeli Sinem Sülün, evine dinleme cihazı koyduğu için hapis cezası alan eski kayınvalidesine ‘Oh olsun!’ işareti yaptı. Savcılık, o hareketi ‘huzur bozucu’ buldu.
9 Mart 2019, 22:58
 
 
Manken Sinem Sülün, eski eşinin kendisini böcek aracılığıyla dinleyen ailesine açtığı davayı kazandı.
 
Sinem Sülün, eski eşinin ailesine ait fotoğrafı ‘Sizinle hesabımız öbür dünyada’ notuyla paylaşınca, ailenin şikayeti sonrası davalık oldu. Sülün’ün, eski kayınvalidesiyle karşılaştığında, ‘Oh olsun’ şeklinde elini göğsünden aşağıya doğru sallandırarak bir de huzur ve sükûn bozduğu iddia edildi.
 
image
 
2013 Yılında tekstilci Mustafa Yüksel ile evlenen 2005 Miss Model of Turkey yarışmasının birincisi Sinem Sülün, evliliği sırasında yatak odalarındaki üçlü prizde 'böcek' diye bilinen dinleme cihazı bulmuş, eşinin ailesinin kendisini dinlediğini iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Bu olayın ardından eşinden boşanan Sülün'ün açtığı dinleme davasının sonucunda kayınpeder Sami Yüksel ve kayınvalide Birsen Yüksel, 2 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Karar, geçtiğimiz günlerde Bölge Adliye Mahkemesi'nce onandı.
 
ESKİ GELİNİNİ İHBAR ETTİ
 
Kararın onanmasının ardından Sinem Sülün, eski eşinin annesi ve babasının Hac ziyareti sırasında çekilmiş fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak, altına "Sizinle hesabımız sadece bu dünyada değil, öbür dünyada" yazdı. Ünlü modelin paylaşımı sonrası kayınpeder Sami Yüksel ve kayınvalide Birsen Yüksel'in avukatı Ahmet Doğuş Cantürk aracılığıyla eski gelinlerinden şikayetçi oldu.
 
Yürütülen soruşturma kapsamında 2018 yılı ağustos ayında Sülün ve eski kayınvalidesinin karşılaştığı bir ortamda Sülün iddiaya göre, 'Oh olsun' şeklinde elini göğsünden aşağıya doğru sallandırdığı ve Birsen Yüksel'in durum karşısında huzursuz olduğu ortaya çıktı. Tanık tarafından Sülün'ün söz konusu tavrı anlatıldı.
 
image
 
Model Sinem Sülün, evine dinleme cihazı koyduğu için hapis cezası alan eski kayınvalidesine karşılaştığı sosyal bir ortamda ‘Oh olsun!’ işareti yaptı. Ceza alan ve Sinem Sülün'e karşı kin besleyen eski eşinin ailesi güzel modeldendavacı oldu.
 
Savcılık, o hareketi ‘huzur bozucu’ buldu. Sinem Sülün’ün 4 yıl hapsi isteniyor
 
İstanbul Ailenin Korunması Bürosu'nca yürütülen soruşturma sonunda eski Türkiye Güzeli hakkında, kişilerin Huzur ve sükûnunu bozma ile özel hayata ilişkin görüntüleri ifşa etmek suçundan dava açıldı.
Hazırlanan iddianamede, Sülün şüpheli olarak yer alırken, eski kayınpeder Sami Yüksel ve kayınvalide Birsen Yüksel müşteki olarak yer aldı. Sülün'ün 4 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR