Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MBFWI İÇİN DAVETTE BULUŞTULAR
MBFWI İÇİN DAVETTE BULUŞTULAR
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 13. sezonu, 19-22 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşecek. Yaklaşan yeni sezon öncesi Türk modasının tüm önemli aktörleri, sanat ve eğlence dünyasından isimler biraraya geldi.
10 Mart 2019, 17:46
 
Türkiye'nin en önemli uluslararası moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un Sonbahar/Kış 2019 sezonu yine Zorlu PSM'de gerçekleşecek. 
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul için zaman azalırken  moda sektörünün  13.gerçekleşecek bu özel organizasyonun habercisi olan özel gecede MBFWI konuşuldu
 
image
      Simay Bülbül                           Şansım Adalı                           Çiğdem Akın
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 13. sezonu, 19-22 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşecek. Yaklaşan yeni sezon öncesi Türk modasının tüm önemli aktörleri, sanat ve eğlence dünyasından isimler Ferko Signature içinde yer alan Signs Art Space'de bir araya gelerek 13. sezona dair yenilikleri keyifli bir davet eşliğinde keşfettiler.
 
image 
IHKIB ve Mercedes-Benz Türk ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu özel gece kapsamında Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Kreatif Direktörü Güneş Güner Işık, Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarının sergileneceği yeni sezona dair tüm yenilik ve sürprizleri davetlilerle paylaştı.     image
      Seda Domaniç                                           Banu Bölen                                         Büşra Orakçıoğlu
 
Görkemli gecede davetliler, DJ Jan Molti'nin setleri eşiğinde Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un yeni sezonuna merhaba dediler.
 
Davetliler etkinlikte, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul isim sponsoru Mercedes-Benz'in Sonbahar/Kış 2019 sezonu moda görsel kampanyası ile de tanışmış oldular. 
 
image
           Tanju Babacan     Gizem Barlak                    Öykü Baştaş     Furkan Temir
 
"kendinden daha fazlasın” sloganını benimseyen kampanya, moda tutkunlarını kendi renkliliğini keşfetmeye ve diğer renklerle birlikte olmaya davet ederek cesaret verici bir ilhamın gücüne vurgu yapıyordu.
 
image
 
Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, yaklaşan yeni sezon ile ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: "Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 13. Sezonunu, sektörün önemli oyuncularının bir araya geldiği bu etkinlikle birlikte karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Uluslararası moda takviminde yer alan ve dünyanın en prestijli moda etkinliklerinden biri olan MBFWI, Türk tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada desteklemeyi bu sezon da sürdürecek.”
 
image
 
IHKIB Başkanı Mustafa Gültepe, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un yeni sezonu ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Uygulamaya koyduğumuz ‘Dört Dörtlük Eylem Planı”nın en önemli bileşenlerinden biri Türk hazır giyim endüstrisinin moda endüstrisine evrilmesiydi. Türkiye’nin tasarım odaklı ihracatını artırma hedefimizde MBFWI lokomotif görevi üstleniyor. Yeni sezonda yeniliklerle MBFWI’nin gücünü ve etkinliğini arttıracağız, heyecanımızı paylaşan tüm paydaşlara teşekkür ederiz.”dedi
 
image
 
Moda dünyasının bu özel gecesinde  katılanlar arasında Mustafa Gültepe, Nejdet Ayaydın,Sinan Öncel,M.Cem Altan, Levent Erden, Mirgün Cabas, Tamer Yılmaz  Emre Kurt gibi isimler dikkat çekerken moda tasarımcıları Mehtap Elaidi,Niyazi Erdoğan,Simay Bülbül,Tanju Babacan,Özlem Kaya,Çiğdem Akın,Kadir Kılıç,Meltem Özbek,Şebnem Günay moda tasarımı dünyasının isimleri olarak gecede bulunuyordu.
 
19-22 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da marka ve tasarımcılar Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarını sergileyecek. Etkinlik, her sezon olduğu gibi Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından medya, perakende ve moda profesyonelleri başta olmak üzere binlerce kişiyi bir araya getirecek. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'dan son haberler bu sezon da #MBFWI etiketi ile takip edilebilecek.
 
                                        MBFWI 13.SEZON PROGRAMI
 
image
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR