Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KADİR İNANIR 12 YIL SONRA SİNEMADA
KADİR İNANIR 12 YIL SONRA SİNEMADA
Geçtiğimiz şubat ayında beyinde pıhtı atması nedeniyle yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan ve 7 yıldır sinemaya ara veren usta oyuncu Kadir İnanır,Kapı filmi ile sinemaya döndü
14 Mart 2019, 10:22
 
Mardinli bir ailenin acıklı serüveni ‘Kapı’ 12 Nisan’da sinemalarda. Kadir İnanır'ın başrolde olduğu ,Nihat Durak’ın yönettiği, Filiz Üstün Durak’ın yazdığı bu etkileyici ve sıra dışı aidiyet 
 
Başrollerini Kadir İnanır ve Vahide Perçin'in paylaştığı "Kapı" adlı film, 12 Nisan'da vizyona girecek.
 
Mardinli bir ailenin hayat hikayesini ele alan filmin yönetmen koltuğunda "İlk Aşk", "Mutlu Aile Defteri", "Babam" gibi yapımlara imza atan Nihat Durak oturuyor. Senaryosunu, Filiz Üstün Durak'ın kaleme aldığı filmin yapımını Durak Film gerçekleştirdi.
 
Müziklerinde Güldiyar Tanrıdağlı'nın imzası olan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Timur Acar, Aybüke Pusat ve Erdal Beşikçioğlu yer alıyor.
 
image
 
BİR AİLEYİ YAKAN 25 YILLIK ACININ HİKAYESİ
 
Bir aileyi yakan 25 yıllık acının yolculuğu yüreklere dokunacak. Güçlü kadrosuyla, ustaları bir araya getiren ‘Kapı’nın afişi de sinemaseverler ile buluştu
 
Ahşap ustası olan Yakup ile eşi Şemsa, yıllar önce Mardin’den Berlin’e göç eder. Üç çocukları ve torunları ile birlikte Berlin’de yaşayan Süryani aile, burada düzenlerini kurup mutlu bir yaşam sürer. Ancak bir gün Mardin’den gelen beklenmedik haber ailenin hayatını değiştirir. Telefonda aldıkları haber yirmi beş yıl önce kaybettikleri oğulları Mikhael ile ilgilidir. Ailenin yıllar önce yaşadığı acı aldıkları haber ile yeniden canlanır.
 
image
 
Yakup ve Şemsa vakit kaybetmeden Mardin’e giderler. Onlara bu yolculuklarında torunları Nardin de eşlik eder. Yıllar önce ayrıldığı köyüne geri dönen Yakup, gördükleri karşısında şok olur. Köyü terk edilmiş, evi ise yağmalanmış bir halde bulur. Evin kapısının sökülüp alındığı gören Yakup, kapının peşine düşmeye karar verir. Kapıyı bulmak için Nardin ve kapıyı yerinden söken kaçakçı Remzi ile yola çıkan Yakup önce Kayseri’ye oradan da İstanbul’a gider. Yakup kendisi için büyük önem taşıyan kapıyı bulabilecek midir?
 
Başrollerini Kadir İnanır (Yakup), Vahide Perçin (Şemsa), Timur Acar (Remzi), Aybüke Pusat (Nardin) ve Erdal Beşikçioğlu’nun (Efrem) üstlendiği film Mezopotamya’nın kalbinden, 2019’ün Türkiyesi’ne uzanacak. ‘Kapı’ 12 Nisan’da sinemalarda. 

 
7 yıl ara vermişti
 
Geçtiğimiz şubat ayında beyinde pıhtı atması nedeniyle yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan ve 7 yıldır sinemaya ara veren usta oyuncu Kadir İnanır,Kapı filmi ile setlere  yeniden döndü.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR