Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CAZ FESTİVALİNDE YILDIZLAR GEÇİTİ
CAZ FESTİVALİNDE YILDIZLAR GEÇİTİ
“Her müziğin caz festivali” söylemiyle yola çıkan PSM Caz Festivali, farklı müzik türlerinin sentezini yansıtan programına bir yıldız isim daha ekledi.Pink Floyd ve The Beatles’ın kült albümlerinde imzası olan Alan Parsons Live Project, 31 Mayıs’ta PSM Caz Festivali’nde!
22 Mart 2019, 13:05
 
 
“Her müziğin caz festivali” söylemiyle yola çıkan PSM Caz Festivali, farklı müzik türlerinin sentezini yansıtan programına bir yıldız isim daha ekledi.
 
Bu yıl 25 Nisan – 1 Haziran tarihleri arasında 3. defa gerçekleşecek festival, 31 Mayıs akşamı Pink Floyd’un “Darkside of The Moon” ve The Beatles’ın “Abbey Road” albümünde ses mühendisi olarak imzası olan Grammy ödüllü İngiliz progresif müzik sanatçısı Alan Parsons Live Project’e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
 
Caz çatısı altında; blues, elektronik, world, funk, indie, klasik, pop ve rock müziğin heyecan verici renklerini buluşturan PSM Caz Festivali, bu sene 3.defa gerçekleşiyor ve beş haftaya yayılıyor.
 
Pink Floyd’un ses mühendisi ve prodüktör Alan Parsons ve şarkıcı/söz yazarı Eric Woolfson tarafından 1975 yılında kurulan Alan Parsons Live Project, PSM Caz Festivali kapsamında 31 Mayıs akşamı Turkcell Sahnesi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
 
1975 ve 1987 yılları arasında müzik dünyasına damga vuran ve birçok sanatçıya yeni bakış açıları kazandıran Alan Parsons Live Project, elektronik ve senfonik öğeleri harmanladığı parçalarıyla dikkat çekiyor. Elektronik enstrümanları başarıyla kullanan ikilinin balladları, enstrümantal eserleri ve hareketli dans parçaları müzikseverlerin favorileri arasında yer alıyor. Konsept albümlerinde etkilendikleri sanat eserlerinden ve toplumsal sorunlardan ilham alan grubun müzik listelerini alt üst eden 1982 tarihli “Eye in the Sky” albümü, efsaneler arasında gösteriliyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR