Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YILLAR SONRA GELEN ''TEK GECELİK SEKS '' İTİRAFI
YILLAR SONRA GELEN  ''TEK GECELİK SEKS '' İTİRAFI
90'lı yıllara damga vuran müzik gruplarından Spice Girls'le ilgili çarpıcı bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Mel B, grup üyelerinden Geri Halliwell'le tek gecelik seks ilişkisi yaşadıklarını itiraf etti.
24 Mart 2019, 10:23
 
 
90’lı yıllar müzik dünyasının en renkli ve hareketli dönemlerinden biri olarak öne çıkar. 90’lar denildiğinde akla ilk gelen müzik gruplarından biri de Spice Girls.
 
İngiliz grup 12 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelirken, Victoria Beckham olmadan turneye çıkmaya hazırlanıyor.
 
image
 
Turneye 2 ay kala grup üyelerinden Mel B, müzik dünyasını sarsacak bir itirafta bulundu.Grup üyelerinden Geri Halliwell'le tek gecelik sevişme kaçamağı yaptığını itiraf etti.
 
"MÜKEMMEL GÖĞÜSLERİ VARDI"
 
İngiltere’nin en çok izlenen televizyon programlarından Piers Morgan’s Life Stories’e (Piers Morgan’la Hayat Hikayeleri) katılan 43 yaşındaki şarkıcı, kendisi gibi kadın olan grup arkadaşlarından biriyle olan yakınlaşmalarını anlattı.
 
Grubun şöhretinin zirvede olduğu dönemde 46 yaşındaki Halliwell’le tek gecelik ilişki yaşadıklarını söyleyen Mel B, “Biz çok yakın arkadaşlardık ve bir anda oldu. Mükemmel göğüslere sahipti. Tek gecelik bir şeydi” dedi.
 
Sunucunun şaşkınlığını üzerinden atamaması üzerine devam eden Mel B, “Bunu söylediğim için o da, kocası da beni öldürebilir. Ama bu sözlerimden sonra Geri’ye de sorarlarsa reddedeceğini sanmıyorum. Çünkü eğlenceli bir şeydi” ifadelerini kullandı.
 
İngiliz basınında yer alan haberlere göre Geri Halliwell konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçınırken, Mel B grup arkadaşını arayarak açıklamadan ötürü özür diledi.
 
image
 
Formula 1 ekiplerinden Red Bull’un patronu Christian Horner ile evli olan Halliwell, geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda, grubun en seksi üyesinin Mel B olduğunu söylemiş ve “Harika kalça ve göğüslere sahip” demişti.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR