Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SPOR SPİKERLERİ FENA KAPIŞTI
SPOR SPİKERLERİ FENA KAPIŞTI
Beşiktaş TV'nin eski spikeri Selen Yakıcı ile Galatasaray'ın TV'nin eski spikeri Nazlı Öztürk, sosyal medyada birbirine girdi.
13 Mayıs 2019, 19:23
 
 
Türkiye'nin iki önemli takımı Beşiktaş ve Galatasaray sahada verdikleri mücadelelerine spikerleri de dahil oldu. GS TV sunucusu Nazlı Öztürk ile BJK TV sunucusu Selen Yakıcı sosyal medyada birbirine girdi.
 
BİRBİRİNE GİRDİLER
 
BJK TV sunucusu Selen Yakıcı, "Şikeci Galatasaray. Mayıslar sizin değil, hakemler sizin." şeklinde bir tweet atınca ortalık birden karıştı.
 
GS TV sunucusu Nazlı Öztürk "Selen şikeci diye ithamda bulunduğun kulübün kanalında çalışmak için takla attığın günleri çabuk unutmuşsun, ben hatırlatayım dedim. Galatasaray büyük taştır dikkat et altında kalma." diyerek sitem etti. Karşılıklı cevapların ardından ikilinin arasındaki gerginlik iyice tırmandı.
 
image
 
ARDA TURAN'LA ESKİ İLİŞKİSİNE GÖNDERME YAPTI
 
Yakıcı, Öztürk'ün görevine Arda Turan ile ilişkisi vasıtasıyla girdiğini belirterek "Ben kendi çabamla ekmek parası kazanmak için çalışmaya geldiğim kanalınızda takla atarken sen de kimin vasıtasıyla girdiğini unutma" dedi. Yakıcı, aynı zamanda Öztürk ve Turan'ın eski fotoğraflarını da ifşa etti.
BJK TV eski sunucusu Selen Yakıcı, geçtiğimiz yıllarda şarkıcı Nihat Doğan ile birlikteydi.
 
"KENAR MAHALLE KAVGASI"
 
Bunun üzerine cevap veren Öztürk ise, "Ben seni kalite kokan eski ilişkisinden vurmaya çalışmayacağım merak etme. Oralara inemem. Kenar mahalle kavganı bu tarz benim türü yarışmalarda yaparsın hadi canım" şeklinde konuştu.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR