Güzel ülkemiz için yazıyoruz - CİCİŞLER FUTBOL SEZONUNA HAZIRLANIYOR ! Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/34531/cicisler-futbol-sezonuna-hazirlaniyor-

 

CİCİŞLER FUTBOL SEZONUNA HAZIRLANIYOR !
CİCİŞLER FUTBOL SEZONUNA HAZIRLANIYOR !
Kayserispor'un sol beki Sakıb Aytaç ile futbolcu arkadaşı Özgür İleri, tatil sezonuna hızlı girdi.Teknenin sürpriz misafirleri ise Cicişler olarak bilinen Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşlerdi. Genç futbolcular, Cicişlerle yakından ilgilendi. O samimi anlar ise saniye saniye görüntülendi.
8 Temmuz 2019, 22:14
 
Kayserispor'un sol beki Sakıb Aytaç ile futbolcu arkadaşı Özgür İleri, tatil sezonuna morel motivasyon açısından hızlı girdiler ! 
 
Takımların sezon açtığı bu günlerde İkili, önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta günlük kirası 6 bin 500 euro olan  gulet teknede görüntülendi.Teknenin sürpriz misafirleri ise skandalları ile ünlü çapkın kardeşler '' Cicişler '' olarak bilinen Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy'du.
 
image
 
Antalyaspor'da yıldızını parladıktan sonra Kayserispor'a transfer olan Sakıb Aytaç, geçen sezon yaşadığı sakatlıklarla bir türlü ritmini bulamadı. Özgür İleri ise daha önce Gençlerbirliği ve Göztepe formaları da giymişti. 
 
image
 
Her attıkları adımla olay olan Esra & Ceyda kardeşler günlük kirası 41 bin TL olan tekneyle Bodrum koylarında iki yakışıklı futbolcuya sezon öncesi motivasyon yüklemesi yaptı !
 
image
 
Genç Futbolcuların cicişlerle doyasıya eğlendiği hatta  'Cicişler' ile birlikte teknede antreman hareketleri yaptıkları görüntülendi. 
 
image
 
Şeffaf Gazete.com