Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MERVE SARI TV 100 DE HABERİN YÜZÜ OLDU
MERVE SARI TV 100 DE HABERİN YÜZÜ OLDU
Miss Turkey Güzellik yarışması favorisi olarak adını duyuran ve bir dönem aranılan modellerden olan Merve Sarı TV 100’ün yeni haber spikeri oldu.
14 Temmuz 2019, 18:56
 
 
Miss Turkey yarışmasıyla üne kavuşan Merve Sarı TV 100 ile el sıkıştı.Hafta içi her akşam TV100’ün haber bülteni başarılı ekran yüzü Merve Sarı’ya emanet .
 
Türkiye'de medyanın çıkış aradığı,yeniden yapılandığı bu dönemde yayın hayatına güçlü bir giriş yapan TV 100 ekrana transfer ettiği güçlü isimler ve özel ekran yüzleriyle dikkat çekiyor.
 
Okan Bayülgen, Cengiz Semercioğlu, Seren Serengil gibi isimlerle yayın hayatına hızlı bir çıkışla başlayan TV 100 kanalı, ünlü bir ismi daha kanalına transfer etti.  
 
image
 
Miss Turkey Güzellik yarışması favorisi olarak adını duyuran ve bir dönem aranılan modellerden olan  Merve Sarı TV 100’ün yeni haber spikeri oldu.
 
Kısa bir süre  oyunculuk denemesi de olan ve köşe yazarlığı yapan Merve Sarı artık TV 100 ekranlarında haberin yeni yüzü olarak izleyicinin karşısında.
 
Miss Turkey de finalist olup özellikle başta Hıncal Uluç hakkında yazdığı '' hakkı yenen  favori güzel'' gündem olmuştu.
 
image
 
TV 100'ün ekrandaki yeni yüzü Merve Sarı ekran tutkusunu şöyle anlatıyor;
 
'' Miss Turkey yarışmasını biliyorsunuz Jülide Ateş,Defne Samyeli gibi haber spikeri olarak ekranlarda efsaneleşmiş isimler çıkardı.Yarışmada finale kaldım, sonra hakkımda yarışmanın favorisi neden derece alamadı haberleri çıktı.Bu eleştiriler magazin basınında fazlasıyla gündeme gelince modelliğin dışında gelen oyunculuk teklifleri oldu. Birkaç istisna dışında kabul etmeyerek kendime ekranda ve bu konuda  isim yapan aynı duyguları paylaştığım isimleri takip etme,iyi bir spiker olma hedefi olma kararı aldım ''.
 
Muhabirlik,köşe yazarlığı,haber portalı yöneticiliği ve ekranda haber programı sunma deneyimleri yaşadım.
 
'' Kendimi donanım olarak ekrana en hazır hissettiğim zaman Türkiye'de iddialı bir kanal olarak çıkış yapan TV 100 ile yolum kesişti '' diyerek,ekrandaki sürecini anlatmaya devam etti. 
 
    image
 
Haber, eşittir hayat,habercilik hayatın ta kendisine ayna tutmak,  insanların hayatına dokunabilmek.
 
'' Güçlü bir kanalın içinde olmak ve haber spikerliği gibi ekranın yüzü olarak yer almak tabiki benim için bir idealdi,inanıyorum kanalımdaki arkadaşlarım ile gerçekleştireceğimiz başarılı çalışmalarla izleyicinin gönlünde yer almak için işimize var gücümüzle sarılacağız. İzleyicilerimizin TV 100 kanalımızı takip edip bizi yanlız bırakmamalarını bekliyoruz.Haberlerimizin güvenilirliği güçlü bir ekip çalışmasıyla  gerçekleşiyor, ben ekran yüzü olarak bunu izleyici ile buluşturuyorum '' dedi.
 
Merve Sarı konuşmasını şöyle noktaladı ;
İleride ekranda haber sunmanın dışında birşey yaparmıyım dersem, tabii ki kanalım ile farklı formatta güçlü bazı proglamlar gerçekleştirebiliriz, fakat şimdi TV 100 de haber sunmak izleyicimiz ile beni daha da yakınlaştırdı, önümüzdeki günler daha başarılı olma yolunda çalışacağım.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR