Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SNEIJDER AYRILIK HABERİNİ DOĞRULADI
SNEIJDER AYRILIK HABERİNİ DOĞRULADI
Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau ile boşanma iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "İnsanlar gerçekleri bilsin istiyorum" diyen Hollandalı yıldız evliliğinde kriz yaşadığını doğrularken tazminat iddialarını ise yalanladı.
16 Temmuz 2019, 08:57
 
 
Bir süredir Yolanthe Cabau ile boşanma haberleriyle gündemde olan Wesley Sneijder ortaya atılan çeşitli iddialar hakkında açıklama metni yayınladı.
 
Sneijder, son olarak tazminat olarak eşine 15 milyon euro ödeyeceği iddiaları Hollanda basınında yer alan ve Türk medyasının da kullandığı haberlere vurgu da yaptı.  35 yaşındaki futbolcu mesajında şu ifadelere yer verdi.
 
image
 
İşte Wesley Sneijder’in açıklamaları…
 
“Ben ve Yolanthe hakkında söylenen yalanlara daha fazla hoşgörü gösteremeyeceğim. Bazı şeylere açıklık getirmek gerekiyor. Öncelikle, evet bir süredir bir arada değiliz. Şu an boşanmadık da. Evliliğimde birçok hata yaptım. Ancak, bu kimsenin işi değil. Yolanthe benim için hala iyi biridir ve ona çok saygı duyuyorum. Birlikte olmasak bile bana ve oğluma çok iyi bakıyor.
 
İkinci olarak, Yolanthe’nin maddi olarak bana ihtiyacı yok. Türk basını, Yolanthe’nin benden 19 milyon euro istediğini ve benim ona 15 verdiğimi yazdı! Beyler, giderek çılgınlaşıyorsunuz. İnsanlar gerçekleri bilsin istiyorum. Beyni olmayan insanlar, okuduğu her şeye her zaman inanır. Birbirimizin paralarına ihtiyacımız yok. Tüm yazılanlar yalan. Herhangi bir şeye cevap verme ihtiyacımız yok. Tüm bu yazılanlara rağmen çocuğumun annesi sakin kalmasına saygılıyım.
 
Ancak, bu durumda hoşlanmıyorum. İnsanların hayatımı darmadağın etmesine izin vermeyeceğim.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR