Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GRAMMY ÖDÜLLÜ ŞARKICI BODRUM'DA
GRAMMY ÖDÜLLÜ ŞARKICI BODRUM'DA
Amerikalı sanatçı Türkiye'de klip çekimi için Bodrum'u tercih etti. Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena Uluslararası bir çok platformda yayınlanmaya başlayan klip, muhteşem Bodrum görüntüleri ve Maya'nın inanılmaz sesi ile şimdiden dikkatleri üstüne topladı.
30 Temmuz 2019, 18:49
 
 
Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena'nın, Prettiest isimli çalışması, geçtiğimiz günlerde Alişan'ın yeni single çalışmasına çektiği video klip ile adından çokça söz ettiren Mustafa Özen tarafından yönetildi. Başarılı yönetmenin, Black Eyed Peas ile olan çalışması henüz konuşulurken, Maya Azucena'nın klibi yayımlandı.
 
Amerikalı sanatçı Türkiye'de klip çekimi için Bodrum'u tercih etti. Türkbükü Kuum Hotel'de gerçekleşen çekimlerin en dikkat çekici kısmı ise, otel içinde yeni açılmış olan Natsu Teppanyaki ve Sushi bar'da gerçekleşen ateş şovu oldu. Uluslararası bir çok platformda yayınlanmaya başlayan klip, muhteşem Bodrum görüntüleri ve Maya'nın inanılmaz sesi ile şimdiden dikkatleri üstüne topladı.
 
New York Brooklyn’li sanatçıMaya Azucena, uzun yıllardır insanları etkileyen ve ilham veren müzikler yapıyor. Müziğini ve sosyal sorumluluk projelerini içine alan birçok ödülün sahibi Azucena. Stephen Marley’inYılın En iyi Reggae ödülünü kazandığı “Mind Control” albümündeki birlikteliği ile Grammy tarafından da ödüllendirildi.
 
Maya Azucena , aralarında Hollywood Bowl (Los Angeles), Beyonce ve Jill Scotla ayni sahneyi paylaştığı Essence Fest( New Orleans)dünyaca tanınan festivallerde konser verdi. Son 3 senedir yaz döneminde Bodrum Marina Yacht Clubve önemli otellerin programlarında da yer aldı.
 
image
 
Sanatçı, Marcus Miller, Brass Against, Jason Miles, DJ Spinna, DJ Logic, Fitz and the Tantrums, Vernon Reid, and Bob Sinclairgibi ünlü sanatçı ve gruplarla beraber projeler yaptı.
 
Sosyal sorumluluk projeleri ile de çok tanınan Azucena, özellikle Kadın ve Gençleri Güçlendirme ve Aile İçi ve Cinsel Şiddete karsı dünyanın bir çok yerinde çalışmalar yaptı.
 
“PRETTIEST”
 
Brooklyn’li sanatçı, yeni tekli çalışması “Prettiest” için ise Türkiye'den bir ekiple çalışmayıseçti. Sean P-Diddy Combs, 50 Cent, Run DMC gibi sanatçılara prodüktörlük yapan Sonix The Mad Scientist ile birlikte yazdığı Prettiest şarkısının aranjmanını Oya Erkaya yaptı.
 
image
 
Maya Azucena’nin rüyasında gördüğü 13 yaşındaki kendisine yazdığı şarkı, aslında her yaştan kadına toplumun direttiği güzellik standartlarını umursamamalarını ve güzelliklerini dergi kapaklarında değil kendi içlerinden gelen özelliklerini kucaklayarak bulmalarını söyleyen eğlenceli bir marş olacak gibi görünüyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR