Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KERİMCAN'I YIKAN ÖLÜM !
KERİMCAN'I YIKAN ÖLÜM !
İrem Derici,Kerimcan Durmaz, Danla Biliç ve son olarak Survivor'da yarışan Cemal Can'ın da yakın arkadaşı olarak da bilinen sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, 31 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.
11 Haziran 2020, 23:14
 
31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.
 
DJ'lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, 10 Haziran sabahında hayatını kaybetti. Kerimcan Durmaz, Hakan Kakız, Selin Ciğerci ve İrem Derici gibi isimlerin yakın arkadaşı olan Caner Çalışır'ın geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Çalışır'ın cenazesi Arnavutköy'deki Kayabaşı Mezarlığı'na defnedidi. Çalışır'ın cenazesine bir süredir aralarının bozuk olduğu iddia edilen Kerimcan Durmaz da katıldı.image
 
Sosyal medyanın popüler isimlerinden Caner Çalışır 2016 yılında hastaneye kaldırılmıştı. Caner Çalışır'ın sağlık durumuna ilişkin ilk resmi açıklama yoğun bakımda tedavisine devam edilen hastane tarafından şu açıklama yapılmıştı: "Caner Çalışır'ın ilk müdahalesi acil serviste yapılmıştır. Kalp yetmezliği, dilate kaardiyomiyopati ve çoklu organ yetmezliğinin izlenmesi üzerine hastamız yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Hastamızın durumunun düne göre daha iyi olduğu gözlenmiştir. Ancak hayati riski devam etmektedir"denilmişti.
 
Son olarak FOX TV’de yayınlanan Benimle Söyle programında jürilik yapan fenomenin ölüm haberi başta İrem Derici olmak üzere yakınlarını yıktı.
 
Çalışır ile yakın arkadaş olan Derici, Instagram hesabından “Daha 1 hafta önce ‘Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla’ dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm” dedi.
 
image
Kerimcan Durmaz, cenaze töreni ardından yaptığı paylaşımda; "Caner’imm, dostum, bizi bugün bırakıp gitti... Hala inanamıyorum, aklım almıyor. Daha çok erkendi be Caner’im daha birlikte yapacağımız çok şey vardı. O kadar güzel anılar biriktirdim ki seninle, keşke bu kadar erken bırakmasaydın bizi. Sen benim sevgimi, sırlarımı en güzel anılarımı biriktirdiğim yol arkadaşım olarak hep kalbimin bir köşesinde kalacaksın. Seni çok seviyorum ve bu hiç değişmeyecek. Nurlar içinde uyu.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." notunu düştü.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR