Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
RUS MİLYARDER BODRUM KOYLARINDA
RUS MİLYARDER BODRUM KOYLARINDA
Dünyaca ünlü Rus milyarder evli ve üç çocuk babası 61 yaşındaki Alexander Grigoryevich Abramov’a ait 100 milyon Dolar değerindeki 80 metrelik ultra lüks motor yat Titan , bugün öğle saatlerinde Hırvatistan’ın Marina Kastela kentinden Bodrum’a geldi.
24 Haziran 2020, 16:12
 
Rus milyarderin milyon dolarlık yatıyla soluğu Bodrum’da aldı. Rusya’nın demirçelik devi Evraz’ın sahibi Abramov özel yatıyla Bodrum açıklarına demir attı. 4 gün önce yatının geldiği 2 gün önce ise ailesi ile birlikte tatile geldiği ögrenilen Dünyaca ünlü Rus milyarder Alexander Grigoryevich Abramov’un yatına bakan bir daha baktı.
 
image
 
Milyon dolarlık yatlar gelmeye başladı
Küresel salgın Covid-19 nedeniyle kapalı olan deniz hudut kapıları açılır açılmaz ultra lüks yatlar Bodrum açıklarına demir atmaya başladı. Bodrum’a demir atan en lüks yat ise 6.2 milyar dolarlık servetiyle Rusya'nın en zenginleri arasında yer alan Rus oligark Alexander Grigoryevich Abramov'un 80 metre uzunluğundaki yatı “Titan” oldu.
 
image
 
Yüzen saray
20 metre genişliğinde 21 personeli bulunan 3 mega süit, 6 normal odası, açık kapalı iki yüzme havuzu, su sporları merkezi, sinema salonu, saunası, eğlence kulübü ve içerisinde restoranları bulunan Cayman Adaları bayraklı Titan isimli ultra lüks motor yatı görmek isteyenler ise tekneleriyle yata yanaştı

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR