Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ALİŞAN VE AİLESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ ! Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/35766/alisan-ve-ailesi-olumden-dondu-

 

ALİŞAN VE AİLESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ !
ALİŞAN VE AİLESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ !
Şarkıcı Alişan tatil için İstanbul'dan İzmir'e kendi özel aracı ile yolculuk yaptığı esnada Manisa'nın Akhisar ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi.Eşi ve çocuğununda olduğu araç takla atıp ters döndü aile ölümle burun buruna geldi.
24 Haziran 2020, 20:55

 

Şarkıcı Alişan tatil için İstanbul'dan İzmir'e kendi özel aracı ile yolculuk yaptığı esnada Manisa'nın Akhisar ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. 

image

İçerisinde eşi Buse Varol, oğlu Burak ve bakıcısının olduğu otomobil arka aksının kırılması sonucu yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Kazanın etkisiyle araçtakiler yara almadan kurtulurken kontrol amaçlı Akhisar'daki özel bir hastaneye kaldırıldılar.

image

Alişan arkadaşı şarkıcı Serkan Burak Tektaş, ailesiyle birlikte İstanbul'dan İzmir'e giderken Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası yaptı. Alişan'ın kullandığı 34 BAB 35 plakalı cip, İzmir-İstanbul otoyolunun Çerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında sağ arka aksının kırılması sonucu bariyerlere çarpıp devrildikten sonra yaklaşık 30 metre sürüklendi.
 
Kazada Alişan ile araçta bulunan eşi Buse Varol ve oğlu Burak (2) yara almadan kurtulurken, ailenin yabancı uyruklu çocuk bakıcısı Marianne Villamor Landayan ise olay yerine gelen ambulansla Saruhanlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hafif yaralanan bakıcı Landayan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.