Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÜYÜKADA'DA YAZLIK SİNEMA KEYFİ
BÜYÜKADA'DA YAZLIK SİNEMA KEYFİ
AçıkhavADA Sinema, Büyükada Tarihi Arabacılar Meydanı’nda başlıyor. İlk gösterilecek olan film 16 Temmuz Perşembe akşamı Selvi Boylum Al Yazmalım...
16 Temmuz 2020, 18:32
 
Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün organizasyonuyla hayata geçirilen AçıkhavADA Sinema, “Selvi Boylum Al Yazmalım”dan “Tosun Paşa”ya, “Sürü”ye, “Dövüş Kulübü”nden “Parazit”e iz bırakan filmleri izleyiciyle buluşturacak.
 
AçıkhavADA etkinlikleri kapsamında yaz boyunca her perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri, saat 20.30’da gösterim düzenlenecek. Ayrıca, her gösterim öncesinde bir değerli konuşmacıyı ağırlayacak.
 
image
 
CAHİT BERKAY İLE SÖYLEŞİ
 
AçıkhavADA Sinema gösterimlerin ilki 16 Temmuz Perşembe akşamı 20.30'da, Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Ahmet Mekin'in muhteşem oyunculuklarıyla; müziği ve replikleriyle unutulmaz bir Atıf Yılmaz filmi olan “Selvi Boylum Al Yazmalım” ile gerçekleşecek. Filmin müzisyeni Cahit Berkay ise gösterime sohbetiyle ve mini konseriyle renk katacak.
 
71. Venedik Film Festivali'nde kazandığı Jüri Özel Ödülü başta olmak üzere birçok ulusal ve uluslararası ödüle layık görülen yönetmen Kaan Müjdeci de açılış gecesinde konuşma yapacak isimlerden biri olacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR