Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
RAHMİ KOÇ ÖNLEMİNİ ALMIŞ !
RAHMİ KOÇ ÖNLEMİNİ ALMIŞ !
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, her yıl Bodrum Divan Palmira’da verdiği geleneksel yaz davetinine katılacak tüm misafirlerden, Covid-19 testi yaptırmaları istedi.
1 Kasım 2020, 14:04
 
Koç Holding'in  Yönetim Kurulu onursal Başkanı Rahmi Koç Bodrum Divan Palmira'da verdiği geleneksel yaz davetini sessiz sedasız gerçekleştirdi.
 
Ünlü magazin duayeni Bülent Cankurt bu davetle ilgili ilginç gazetedeki yazısında ilginç ayrıntılar paylaştı
 
'' Bu yılki davet, önceki davetlerden çok farklı olmuş çünkü bu kez davete, pandemi damgasını vurmuş.Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un, her yıl Bodrum Divan Palmira'da verdiği geleneksel yaz davetini sessiz sedasız gerçekleştirdiğini öğrendim.
Bu yılki davet, önceki davetlerden çok farklı olmuş çünkü bu kez davete, pandemi damgasını vurmuş! Rahmi Bey, pandemiden dolayı davetli sayısını çok kısıtlı tutmakla kalmayıp bir de davetlilerinden Covid- 19 testi istemiş ''  iddiasında bulundu.
 
Cankurt '' Evet, yanlış okumadınız. Dostlarına gönderdiği davet mektubunda, davete gelmeden önce Amerikan Hastanesi'nde Covid-19 testi yaptırmalarını rica etmiş. Test yaptırmayanı da davete almamış ''.
 
image
 
Davete katılan bazı misafrler Kovid-19 un zirvede olduğu bu dönemde ''  Ünlü işadamı Rahmi Koç'un bu kararını saygıyla karşılamaktan başka söylenecek bir şey yok 9 Ekim'de 90 yaşına basacak olan Rahmi Bey için , ihtiyatlı davranmakta haklıdemişler.
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR