Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GENÇ İŞADAMI PARTİ VERMEYE DOYMUYOR! Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/36594/genc-isadami-parti-vermeye-doymuyor

 

GENÇ İŞADAMI PARTİ VERMEYE DOYMUYOR!
GENÇ İŞADAMI PARTİ VERMEYE DOYMUYOR!
Magazin haberlerinin renkli kişiliği genç işadamı Caner Karaoğlu koronavirüs tedbirlerine rağmen Yeniköy'deki villasında 150 kişilik dev bir parti verdi Şikayet ile partiyi basan polis evden çıkan insan sayısını görünce şok oldu
16 Kasım 2020, 23:00
 
Parti skandalıyla gündemden düşmeyen Caner Karaloğlu, yine aynı villada 150 kişinin katıldığı bir parti gerçekleştirdi.  
 
            image
 
Magazin haberlerinin renkli kişiliği işadamı Caner Karaoğlu koronavirüs tedbirlerine rağmen Yeniköy'deki villasında 150 kişilik dev bir parti verdi Şikayet ile partiyi basan polis evden çıkan insan sayısını görünce şok oldu.
 
image
 
150 kişi korona bize işlemez edasıyla eğlenirken partiyi polis bastı.Cemiyet hayatından ailelerin çocukları da bu çılgın partide yerlerini almıştı.
 
Partiye sosyetenin gençlerine daha önce de parti verdiği ortaya çıktı.Kapıdan çıkan arkadaşları Caner Karaloğlu pandemi döneminde de yine parti vermişti,şimdi neden polis  geldi deme pişkinliğini gösterdiler.
 
       image
 
Polisin bastığı partiye Öykü Çelik, Rüzgar Çetin, Kerim Sabancı,Şevval Şahin, Özlem Yarar gibi ünlü isimlerin katıldığı bilgisine ulaşıldı.
 
Pandemi nedeniyle konulan yasaklara ve tüm uyarılara rağmen kaçak partiler sürmesi akıllara bu sorumsuzluğu yapanların cezasız kalmasını getiriyor.
 
Caner Karaloğlu, Yeniköy'deki villasından çıkanlar maske ve mesafe kuralları hiçe sayıldılar. Komşuların yüksek sesten dolayı şikayeti üzerine polis ,Filyasyon ekibiyle birlikte geldi.6 polis ekibi, kapıda herkese 930'ar lira ceza kesti.
 
         image
 
Partiden çıkan birçok genç yüzlerini kapattı.Yüzlerini kapatacaklarına maske kullansalar daha sağlıklı olacaktı.