Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BİR İMZA HAYATIMI KARARTTI
BİR İMZA HAYATIMI KARARTTI
Şarkıcı Tarık Mengüç konuk olduğu canlı yayında konuşulacak açıklamalarda bulundu."Şahin Özer'e attığım imza hayatımı kararttı"
8 Aralık 2020, 11:07
 
 
Tarık Mengüç, 2004 yılında birlikte yola çıktığı müzik yapımcısı Şahin Özer'le yaptığı anlaşmaya attığı imza yüzünden hayatının karardığını iddia etti.
 
Mengüç, "Evimi sattım parasını verdim. Özgürlüğümü satın aldım ama hayatım mahvoldu. 9 sene stresten çocuğum olmadı. Verdikleri sözleri yerine getirmediler. 5 sene geçti 2 şarkıyla kaldım. Eğer o imzadan kurtulmamış olsaydım iki şarkı çıkarabilmiş biri olacaktım. Yıllarca borç ödedim. Çok zor yıllar geçirdim." şeklinde iddialarda bulundu.
 
Yayına bağlanan Şahin Özer ise "Cebinde 1 kuruşu bile olmazken onun elinden tutup onu Tarık Mengüç haline getiren insan benim. Bu nankör insanın evini her şeyini ben aldım. Mukavele yapılmıştır. İki albümden sonra 'Haydi ben gidiyorum' deyip gitmesi imkansızdır. Bu nankörün mukavelesi varken gitmiştir.
'Evimi sattım ödedim' diyor. Ödediği para 50 bin liradır. Stüdyomda aranjörün çantasını taşırken Tarık Mengüç olmuştur. Tüm haklarımı geri alabilmek için yasal haklarımı kullanacağım. Tüm albüm yaptığım evlatlarımın hiç birisinden bu ifadeleri duymadım. O nankörü önce Allah sonra ben affetmeyeceğim. Bu kadar yediği ekmeğe ihanet eden kişiyle barışmam mümkün değil. Şimdiye kadar hiç bir çocuğum için bu ifadeleri kullanmadım. Artık dayanamadım ilk kez bu ifadeleri kullanıyorum." diyerek Mengüç'ün iddialarına yanıt verdi.
 
Mengüç ise bu sözler üzerine "Susma hakkımı kullanıyorum. Kendisi büyüğümdür. Yaşına hürmet ediyorum" diyerek konuyu kapattı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR