Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SONGÜL KARLI ESKİ EŞİNİ GÖZALTINA ALDIRTTI
SONGÜL KARLI ESKİ EŞİNİ GÖZALTINA ALDIRTTI
Ünlü Şarkıcı Songül Karlı dolandırıldığını iddia etmesi üzerine, şikayetçi olduğu eski eşi Metin Yöncü gözaltına alındı
19 Aralık 2020, 11:25
 
 
 
Şarkıcı Songül Karlı'nın 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiası üzerine eski eşi Metin Yöncü'nün de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı
 
Songül Karlı  eski eşi Metin Yüncü’nün borçları yüzünden evine birkaç kez haciz geldiğini açıklamış madur olduğunu belirterek suç duyurusu yapmıştı.Ünlü Şarkıcının  iddiaları üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme başlatmıştı.
 
image
 
Ünlü Şarkıcı Songül Karlı'nın 100 milyon liralık dolandırıldığını iddia etmesi üzerine, eski eşi Metin Yöncü gözaltına alındı
 
Songül Karlı 5 yıl evli kaldığı ve 2017 yılında boşandığı eşi Metin Yüncü tarafından yaklaşık 100 milyon lira dolandırıldığını iddia etmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Songül Karlı'nın iddiaları üzerine inceleme başlattı. Polis ekipleri geçtiğimiz çarşamba günü aralarında Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü'nün de olduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.
 
Serbest bırakıldılar 
 
Gözaltına alınan Kerem K. ,Mediha Gülcan E. ve Mustafa K. sevk edildikleri adli makamlarca ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Dün adliye sevk edilen Metin Yüncü ve Sezai T. ise yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartı konularak serbest bırakıldılar.
 
image

 

 
Ünlü şarkıcı Songül Karlı katıldığı bir televizyon programında, eski eşinden fiziksel şiddet gördüğünü söylemiş ve Düğünde damatlığına kadar kendisinin aldığını ve yüklü miktarda para alacağı olduğunu açıklamıştı.
 
Metin Yüncü asla karşıma çıkmasın ondan paramı ben alamazsam,Allah alacak.
 
Ben hakka inanıyorum… Onun bende bir lirası yok. Peki o inanıyor mu? Ben köy köy gezip konser verdim, kazandım. Benim hayatımda hiç bir adama ev, araba aldırdığım olmadı…
 “Dişimle, tırnağımla kazandım. Adam olsa benim paramı yemez” diye isyan etmişti.Ünlü şarkıcının bu ifadeleri magazin gündeminde yankı yapmıştı.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR