Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ÜNLÜ İŞADAMININ SEVGİLİSİ 8 AYLIK HAMİLE ! Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/36857/unlu-isadaminin-sevgilisi-8-aylik-hamile-

 

ÜNLÜ İŞADAMININ SEVGİLİSİ 8 AYLIK HAMİLE !
ÜNLÜ İŞADAMININ SEVGİLİSİ 8 AYLIK HAMİLE !
Türk Tekstil ve Moda dünyasının ünlü ismi yasak aşk yüzünden boşanıyor .İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İHKİB yönetim kurulu üyesi tekstilci Cem Altan ve eşi Asude Altan evliliğini sonlandırmaya hazırlanıyor. Asude Altan mahkemeye verdiği dilekçede eşi Cem Altan'ın 8 aylık hamile bir sevgilisi olduğunu belirtti.
1 Ocak 2021, 20:49
 
 
İHKİB üyesi ünlü işadamı Cem Altan'ın eşi Asude Altan eşinin 8 aylık hamile bir sevgilisi olduğunu belirtip boşanma davası açtı.
 
Uzun yıllar Türkiye'de yapılan büyük moda aktivitelerinin arkasındaki isimlerin başında gelen Cem Altan yasak ilişki yaşadığı sevgilisi hamile ve 6 yıllık evli olduğu eşi Asude Altan Öztürk ile boşanma aşamasına geldi.
 
Mahkemeye verilen dilekçede, Cem Altan'ın adına Türkiye'de 26 gayrimenkulünün bulunduğu, Londra’da ise 4 milyon 100 bin pound değerinde 6 gayrimenkulü olduğu belirtilerek, Türkiye ve İngiltere'deki banka hesaplarının celbi istendi.
 
image
 
Mahkemeden ünlü işadamı Cem Altan'ın ekonomik sosyal durumu göz önünde bulundurarak Asude Altan'a aylık 100 bin TL tedbir nafakası ödenmesi istendi.
Asude Altan'a yaşatılan manevi acının artık sınırının kalmadığının belirtildiği dilekçede 25 milyon TL manevi, 25 milyon TL de maddi tazminat istendi.
Cem Altan'ın eşine aile konutundan çıkması için baskı yaptığı iddia edilen dilekçede, Aile konutunun Asude Altan adına özgülenmesi talebinde bulunuldu.
 
İHKİB yönetim kurulu üyesi ünlü işadamı Cem Altan birçok önemli moda organizasyonunda imzası olan,moda camiasının yakından tanıdığı bir isim.
 
image
 
MBFWI gibi Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu destekçisi olam İHKİB yönetiminde olan Cem Altan, ülkemizin en eski ve köklü yarışmalarından olan, moda dünyasının yüzakı KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışmasının organizasyon ve jüri başkanlığını da yapmakta.
 
İstanbul Aile Mahkemesine açılan boşanma davasının dilekçesinde Cem Altan'ın sevgilisi A.H. ile pandemi döneminde instagramdan sık sık görüştüğü belirtildi.
 
Ünlü işadamının sadece aldatılmakla kalmadığını belirten Asude Altan dava dilekçesinde, eşinin sevgilisinin 8 aylık hamile olduğunu ve Cem Altan'ın ünlü bir sitede 2 buçuk milyon dolara satın aldığı 900 metrekarelik bir villada sevgilisiyle beraber yaşadıklarını iddia etti.
 
image
 
Asude Altan da eşini sadakatsizlikle suçlayarak, kendisine psikolojik şiddet uyguladığını ileri sürdüğü Cem Altan’a avukatı Sibel Engin aracılığıyla karşı boşanma davası açtı.
 
Asude Altan eşinden 25 milyon TL maddi, 25 milyon manevi olmak üzere toplam 50 milyon TL tazminat isteyerek aylık 100 bin TL nafaka istedi.
 
                     image
 
Cem Altan’ın şirketi birçok dev şirketin Türkiye'deki çözüm ortağı olan aranan bir üretim firması sahibi. Aycem Tekstil İngiltere, Amerika ve Hollanda’nın yerel markalarına tişört üretiyor. Üretim yaptığı dünya markaları arasında Debenhams, Ted Baker London, Urban Outfitters, Zalando ve Next bulunmakta.
 
Şeffaf Gazete