Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PAKİSTAN ÜNLÜ OYUNCUDAN 1 MİLYON DOLARI İSTİYOR!
PAKİSTAN ÜNLÜ OYUNCUDAN 1 MİLYON DOLARI İSTİYOR!
Pakistan medyasında ünlü oyuncu Pakistan'da çok popüler olan '' Diriliş Ertuğrul'' dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın bir dolandırıcılık şirketi ile yaptığı anlaşmayı ve Düzyatan'ın aldığını iddia ettikleri 1 milyon doları tartışıyor.
11 Ocak 2021, 12:12
 
 
Türkiye’nin kardeş ülke olarak daimi olarak ilişkilerin üst seviyede olduğu Pakistan ile dostluğa gölge düşürecek bir vaka.
 
Pakistan’ın İslamad şehrinde, 5 milyon metrekare alanda, kurulacak şehirde, Türk firmalarını, Türk yatırımcılarını isteyen Firma, Engin Altan Düzyatan’ı tanıtım elçisi olarak seçmişti.
 
image
 
Pakistan medyasında ünlü oyuncu Pakistan'da çok popüler olan '' Diriliş Ertuğrul'' dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın bir dolandırıcılık şirketi ile yaptığı anlaşmayı ve Düzyatan'ın aldığını iddia ettikleri 1 milyon doları tartışıyor.
 
Pakistan'da hayatın birçok alanında Türkiye izini görmek mümkün.
 
Sadece güvenlik,siyasi, ekonomi alanında değil, kültürel alanda da oldukça gözle görülür çalışmalar yer alıyor. Türk dizilerini Pakistan’ın hemen hemen her TV kanalında bakmak muhtemel.
 
Özellikle tarihi diziler, Pakistan tarafında büyük beğeni topluyor.
 
Pakistan Başbakanı İmran Han’ın  desteklediği ve gençlere öneri ettiği Diriliş Ertuğrul oyuncuları ülkedeki pek çok şirketin de marka elçisi ve çehreyi olmuş vaziyette. Tüm bu olumlu ilerlemelere gölge edecek zaman zaman vakalarda ortaya çıkmakta.
 
image
 
ENGİN ALTAN DÜZYATAN'A BİR MİLYON DOLAR SUÇLAMASI 
 
Pakistan'da Diriliş Ertuğrul dizisi çok popüler ve oyuncuları da büyük ilgi görüyor. Bunu ticari fırsata çevirmek isteyen Pakistanlı bir şirket bir yıl kadar önce dizinin ünlü başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile reklam anlaşması yaptığı ve bu şirketin Pakistan'da dolandırıcılık yaptığı belirlendi..
 
Altan Düzyatan’ın Pakistanlı Blue World City şirketi ile bir imza attığı ve bu alaşmayı tek taraflı iptal ettiği iddia edildi.
 
Düzyatan’ın Pakistanlı emlak şirketi Blue World City ile olan anlaşmasını iptal ettiğini, bu iptali de TC ilgili bakanlık ihtar ile yaptığını Dünya Gazetesi sayfalarında yer almıştı.
 
İçişleri Bakanlığı dolandırıcılığa karşı uyardı
 
Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Blue World City’nin Pakistan’da izinsiz yollarla faaliyet gösterdiğini ve Rawalpindi Eyaleti yönetiminin bu anlaşmaya karşı işlem başlattığının bilgisini Engin Altan  Düzyatan’a ulaştırıp anlaşmayı iptal etmesini tavsiye etmiş, ünlü oyuncuda Türkiye'den tek taraflı gönderdiği feragat ile anlaşmadan çekilmişti.
 
image
 
ANLAŞMA YAPARKEN ALDIĞI BİR MİLYON DOLARI GERİ VERMEDİ
 
Pakistanlı işadamı geçtiğimiz hafta dolandırıcılık yargılamasıyla gözaltına alındı ve hapsedildi .
 
Engin Altan Düzyatan, reklam kampanyası için Mian Kasfih Zameer ile 1 milyon dolara anlaştığı ,Düzyatan, anlaşmadan tek taraflı çekildiği ve Pakistan ziyaretini de iptal ettiği öğrenildi...
 
Engin Altan'ın  Pakistan'a gittiği İki günlük ziyaretinde Pakistan'daki bazı özel şirketlere şuan cezaevinde olan Zameer ile gittiği belirtiliyor.
 
Pakistan medyasına “İki ülke arasında bağları geliştirmek istiyorum” diye konuşan Engin Altan Düzyatan,Pakistanlı şirkete aldığı 1 milyon doları iade etmediği ortaya çıktı.
 
Pakistan basını izinsiz faaliyet gösteren şirketin halktan para topladığını ve Engn Altan Düzyatan'ın halktan çalınan bu paranın üzerine yattığını iddia ediyor.Bazı medya kuruluşları bu para toplama işinde Türk yıldızı işbirliği ile suçlayıp aldığı parayı gündeme getiriyor.
image
Pakistan basını ünlü oyuncunun aldığı parayı iade etmemek adına Pakistan'a gelmediğini ve şirket sahibinin cezaevinde olmasını fırsat olarak gördüğünü belirtiyorlar.Peşin olarak aldığı Bir milyon dolar yani yaklaşık 7.5 milyon lirayı Pakistan resmi makamlarına iade etmesi isteniyor.
 
Şeffaf Gazete.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR