Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DEFNE SAMYELİ İCRADAN KURTULDU!
DEFNE SAMYELİ İCRADAN KURTULDU!
Defne Samyeli’nin iki yıldır oturduğu villayı boşaltmasına hükmeden mahkeme,işadamı Yusuf Araz’ın kira bedeli olarak talep ettiği 123 bin 318 lira 79 kuruşluk icra takibinin de devamına karar verdi. Samyeli, 234 bin 671 TL’lik ödemeyi yaptı ve evden tahliyesini erteletti.
31 Ocak 2021, 19:45
 
 
Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda bulunan evine haciz gelen Star TV ekranlarında yayımlanan Sol Yanım dizisinde Asena karakterine can veren Defne Samyeli'nin icra davasında flaş bir gelişme yaşandı.
 
Defne Samyeli'ye açılan tahliye davasında işadamı Araz'ın avukatı tarafından '' Bilirkişi raporunda Defne Samyeli'nin ev sahibine ödeme yapmadığı belirtildi '' açıklaması yapılmıştı.
 
Defne Samyeli'nin icra davasında yeni gelişme! Evden taşınmayacak
 
İcra gelen eviyle gündem olan Defne Samyeli ile iş insanı Yusuf Araz arasında süren icra davasında flaş bir gelişme yaşandı. Defne Samyeli, 234 bin 671 TL'lik ödemeyi yaptı.
 
İşadamı Yusuf Araz, Kemerburgaz'da oturan kiracısı Defne Samyeli'nin 2019 Mart'tan itibaren kirasını ödemediğini öne sürerek haciz işlemi başlatmış ve Defne Samyeli’nin evindeki bir kısım eşyaya haciz memurunca el konulmuşdu. Araz, açtığı tahliye ve alacak davasını da kazandı.
 
image
 
Üst mahkemeye itiraz hakkını kullanan Defne Samyeli 3 aylık kira tutarı olan 45 bin TL'nin içinde olduğu toplam 234 bin 671 TL ödemeyi yaptı. Mahkemeden gelecek kararı bekleyen Samyeli bu süreçte evden taşınmayacak.
 
Defne Samyeli'nin avukatı şu açıklamayı yaptı:
 
"İstanbul 17. İcra Hukuk Mahkemesi tarafından verilen kararla ilgili olarak üst mahkemeye itiraz hakkımız kullanılmıştır. Söz konusu kararı uygulayacak İcra Müdürlüğünden de dosyasın üst mahkemeye gidiş süresinden itibaren 90 gün mehil kararı alınmıştır. Bu karar gereği işlemler durdurulduğundan İstanbul 17. İcra Hukuk Mahkemesinin vermiş olduğu karar nedeniyle şu aşamada herhangi bir şekilde tahliye ve/veya haciz uygulanması gibi bir durum söz konusu olamaz."dedi.
 
TEHDİT KARŞISINDA GERİ ADIM ATMAM
 
Defne Samyeli, daha önce verdiği bir röportajda 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında konuşmuş ve yapılan işlemin etik dışı olduğunu belirtmişti: "Tehdit, kabadayılık, şantaj karşısında sinmem, geri adım atmam mümkün değil ''
 
Yapılan işlem tamamen etik dışı 
 
Sırf beni küçük düşürmek amaçlı bir süreç bu. Bu bölgede ev kiralarının artmış olmasını avantaja çevirmeye çalışıyorlar, evlerin fotoğraflarını basına dağıtıp reklamını yaptılar. Çok sevdiğim komşularım da bu durumdan rahatsız."dedi.
 
Şeffaf Gazete

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR