Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ SANATÇI KANSERE YENİLDİ
ÜNLÜ SANATÇI KANSERE YENİLDİ
Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören sanatçı Hüner Coşkuner, durumunun kötüleşmesi üzerine dün yoğun bakıma kaldırıldı. 58 yaşındaki şarkıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.
5 Şubat 2021, 09:41
 
Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören sanatçı Hüner Coşkuner, durumunun kötüleşmesi üzerine dün yoğun bakıma kaldırıldı. 58 yaşındaki şarkıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.
 
Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören sanatçı Hüner Coşkuner’den kötü haber geldi. Tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada “Sanatçı Hüner Coşkuner ilk defa Nisan 2020 tarihinde kan hastalıkları bölümü tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan incelemeler sonrası kemik iliği kanseri tanısı konmuştur. Tedavilere cevap vermeyen Coşkuner, gelişen nefes darlığı sonrası yoğun bakıma alınmıştır” ifadelerine yer verildi.
 
Hastaneden yapılan bu açıklamadan bir kaç saat sonra ise ünlü sanatçıdan acı haber geldi. Coşkuner, tedavi gördüğü hastanede 58 yaşında hayatını kaybettiği belirtildi.
 
Coşkuner’in zamansız vedası sanat dünyasını yasa boğdu. Safiye Soyman, Işıl Yücesoy, Nilgün Belgün, Ebru Gündeş, Ferhat Göçer gibi birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarından yaşadığı üzüntüyü paylaştı.
image
 
AYLARDIR KANSERLE SAVAŞIYORDU
 
Hastaneden yapılan açıklamada, “Sanatçı Hüner Coşkuner ilk defa Nisan 2020 tarihinde kan hastalıkları bölümü tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan incelemeler sonrası kemik iliği kanseri tanısı konmuştur. Tedavilere cevap vermeyen Coşkuner, gelişen nefes darlığı sonrası yoğun bakıma alınmıştı” ifadelerine yer verilmişti.
 
VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI
 
Coşkuner’in ölümünün ardından yıllar önce açıkladığı vasiyeti de ortaya çıktı. 2013 yılında ‘Mesut Yar’la Burada Laf Çok’ programında konuşan Coşkuner, vasiyeti hakkında “Küpesiz günüm yok. Aksesuarı ciddi anlamda çok severim. Küpe, bilezik, kolye… Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar… Bundan güç mü alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin yaşamak her şeye rağmen çok güzel, küpelerimle gömülmek isterim” demiş.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR