Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PANDEMİ ALTAN GENCEY'I DA BATIRDI!
PANDEMİ ALTAN GENCEY'I DA BATIRDI!
Sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay’ın İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan "Payitaht Eski İstanbul Lokantası" isimli restoranı kapandı. Yerine banka şubesi açıldı.
9 Şubat 2021, 13:13
 
Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay FETÖ'den el konulan Bank Asya'nın yeri olan Mecidiyeköy merkezinde yer alan eski şubesinin yerine Payitaht Eski İstanbul Lokantası isimli bir restoran açmıştı
 
Altan Gencebay’ın İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan "Payitaht Eski İstanbul Lokantası" isimli restoranı kapandı. Yerine banka şubesi açıldı.
 
Altan Gencebay, FETÖ'den el konulan Bank Asya'nın yeri olan Mecidiyeköy'ün merkezindeki eski şubesinin yerine 2018’de "Eski İstanbul Lokantası isimli bir restoran" açmıştı. Zincir olma yolunda ilerleyen restoranların içkili ve içkisiz servis yapma izni bulunuyordu. Gencebay’ın restoranı uzun süre yaşayamadı ve kapandı. "Payitaht Eski İstanbul Lokantası"nın isim patenti Gencebay Turizm ve Ticaret Limited Şirketi’nde bulunuyor. Restoranın kapanmasının ardından yerine banka şubesi açıldı.  
 
MARKAYI DEVİR ALIP 2018’DE AÇMIŞTI 
 
Restoranların sahibi olan şirket 31 Ekim 2017'de kuruldu. Gencebay Turizm ve Ticaret Limited Şirketi adını taşıyan şirketin 20 bin TL sermayesi var. Payitaht Eski İstanbul Lokantası marka tescili ise Gece Gıda Turizm İşletmeleri Sanayi Limited Şirketi tarafından 31 Ocak 2018'de yapıldı. Gece Gıda isimli şirket ilk açılışı yaptıktan kısa bir süre sonra şubelerini kapatarak, restoranı Altan Gencebay'a ait Gencebay Turizm Limited Şirketi'ne devretmişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR