Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İŞ DENDİ,AŞK DENDİ OLAY MAHKEMEDE BİTTİ !
İŞ DENDİ,AŞK DENDİ OLAY MAHKEMEDE BİTTİ !
Sağlıklı beslenme danışmanı ve yaşam koçu, Detoksia markasının sahibi İlknur Özkuş, organizatör Ata Çağlayan'la aşk iddialarını reddederek '' iş ilişkimiz vardı oda mahkemede bitti '' dedi.
23 Şubat 2021, 16:26
 
 
Sağlıklı beslenme danışmanı ve yaşam koçu İlknur Özkuş, organizatör Ata Çağlayan'la 150 bin liralık borcunu ödememesi nedeniyle mahkemelik oldu ve davayı kazanarak icra takibi başlattı.
 
Ata Çağlayan'la aşk yaşadığı iddia edilen İlknur Özkuş, bu iddiaları  yalanladı. İş ortaklığını mahkemeye taşıdı.
 
Sağlıklı beslenme danışmanı ve yaşam koçu İlknur Özkuş, organizatör Ata Çağlayan'la 150 bin liralık borcunu ödemediği iddiasıyla mahkemelik oldu ve  icra takibi başlattı.
 
image
 
Geçtiğimiz yıl Ata Çağlayan'la ortak bir ödül töreni organizasyonu düzenleyen Özkuş, konuyla ilgili organizatör Çağlayan'ı suçlayıcı açılamalar yaptı.
 
İlknur Özkuş "Ata Çağlayan ile geçtiğimiz yıl ortak işbirliği ile uluslararası başarı ödüllerini yapmak için bir projede bir araya geldik. Ortak yapılan bu işbirliğinde organizasyonun tüm giderleri finansman olarak İlknur Özkuş olarak tarafımca karşılandı, organizasyonu yerine getirmeyen ve sorumluluklarını yapmayan Ata Çağlayan organizasyon tarafımızı zor durumda bıraktığı için dava açtık ve kazandık.''
 
 İcra yolu açıldı.
 
'' Bu bir aşk hikayesi falan değildir. Bu çarpıtma Ata Çağlayan tarafından davanın seyrini değiştirmek amaçlı yapılmıştır. Kendisiyle hiçbir özel durumum söz konusu değildir. Mevcut borçtan kendini mağdur gösterebilmek adına atılmış olan iftiradır. Gerek firmama, gerekse kişiliğime yapılan bu saldırının hukuksal olarak maddi manevi tanzimi avukatım tarafından da işlemleri başlatılmıştır" açıklamasında bulundu.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR