Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KURALLARI HİÇE SAYDILAR CEZA YEDİLER!
KURALLARI HİÇE SAYDILAR CEZA YEDİLER!
Nişantaşı'nda yeni tip korona virüs salgınına rağmen gece saatlerinde açık olan restorana polis baskın düzenledi.Şişli Nişantaşı Mahallesi Vali Konağı Caddesi'nde ünlü bir restoranın gece saatlerinde açık olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti
7 Mart 2021, 13:48
 
Nişantaşı Vali Konağı Caddesi’nde ünlü bir restoranın gece saatlerinde açık olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.Şişli asayiş ekiplerince baskın düzenlenen restoranda, 100’e yakın vatandaşın pandemi sürecine ve kurallara aldırmadan tam bir sorumsuzlıuk örneği sergilediklerini görüldü.
 
image
 
Sosyal mesafe yok ,müştrilerin iç içe yemek yediği görüldü.
 
Nişantaşı'nda yeni tip korona virüs salgınına rağmen gece saatlerinde açık olan restorana polis baskın düzenledi
Vali Konağı Caddesi'nde ünlü bir restoranın gece saatlerinde açık olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Baskın düzenlenen restoranda, 100'e yaklaşık vatandaşın sosyal mesafeyi hiçe sayarak iç içe yemek yediği görüldü. Polis ekipleri kısıtlamaya kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yaklaşık 100 kişiye ve işletmeye idari para cezası uyguladı.
image
 
Şarkıcı Yaşar İpek'in de içinde bulunduğu yaklaşık 100 kişiye kısıtlamayı ihlal ettikleri gerekçesiyle idari para cezası kesildi.
 
Polis ekiplerinin kontrolü sonrası mekandan çıkış yapanlardan biri de  şarkıcı Yaşar İpek oldu.3 aydır dışarıya ilk defa çıktığını söyleyen İpek,'Allah bu pandemiyi inşallah biran önce başımızdan alsın" dedi ve aracına binerek mekandan ayrıldı.
 
image
 
Restoranda bulunan 100 kişiye İstanbul Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına uymamaktan kişi başı 3 bin 150 lira olmak üzere toplamda 315 bin Lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca restoran işletmecisine de para cezası kesildiği öğrenildi.  
 
Yapılan işlemlerin ardından içeride bulunan müşteriler tek tek dışarı çıktı. Basın mensuplarının görüntü almaması için müşterilerin yüzlerini kapattıkları görüldü.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR