Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM'DA DANS VE MÜZİK ZAMANI
BODRUM'DA DANS VE MÜZİK ZAMANI
Bodrum'daki en önemli turizm markalarından olan '' Bitez Koyu '' 2021 tatil sezonu bitimine yakın ' Küba dans ve Müzik Karnavalı ' ile çok özel üç günlük bir eğlenceye sahne olacak.
22 Eylül 2021, 07:07
 
 
 
Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'un uzun yıllardır Latin müzik ve dans gecelerinin değişilmez tek adresi olan Bitez Manuela HotelTemple Beach Bar yaz sezonunun bu son döneminde yine müziğe ve dansa doyulacak bir karnaval ile yaza veda edecek.
 
            image
 
Bodrum'daki en önemli turizm markalarından olan '' Bitez Koyu '' 23 -26 Eylül tarihlerinde, 2021 yılı tatil sezonu finalinde ' Küba dans ve Müzik Karnavalı ' ile çok özel üç günlük bir eğlenceye sahne olacak.
 
          image
 
Uzun yıllardır Bodrum'un  Latin müzik ve dans gecelerinin değişilmez tek adresi olan Bitez Manuela Hotel bünyesindeki Temple Beach Bar yaz sezonunun bitmesine yakın bu son günlerinde geleneksel hale gelen Kübalı müzisyenler eşliğinde dans gruplarının katılımı ile gerçekleşecek 3 gün sürecek latin dans karnavalı heycanı yaşanacak 
 
                           image
 
                 Bodrum yaz sezonu Küba Karnavalı ile kapanacak
 
Bodrum'un mavi bayraklı plajı ve sörf rüzgarı ile ünlü Bitez koyunun, en popüler eğlence mekanı ''Manuela Temple Beach bar '' bu turizm sezonuna yine çok özel bir dans ve müzik karnavalı ile veda ederken dans severler yine aynı adreste buluşacak.
 
                              image
 
30 yıla yaklaşan yönetimi ile Bodrum Bitez koyundaki en önemli turizm markası olan '' Manuela Hotel & Temple Beach Bar ''  yaz sezonuna geleneksel hale getirdiği Küba Dans ve Müzik karnavalı ile veda ediyor.
 
image
 
Bodrum'un bu gözde turizm işletmesini Oktay Başyurt '' Uzun yıllardır istikrarlı ,yenilikçi bir şekilde Bodrum turizmine katkı yapmak ve ülkemiz  turizminin daha iyi olması için bizde ne yapabiliriz diyerek, hiç aklımızdan çıkmayan bir disiplin ve prensip ile ülke turizmine katkı vermeye çalışıyoruz ''dedi.
 
Oktay Başyurt,uzun yıllardır özveri ile geliştirdikleri Küba Karnavalı konsepti ile bir müzik ve dans olayının dışında uzun yılların dostluklarının da buluşması olan bir gelenekselliği de yansıttığını belirterek, 3 gün sürecek organizasyonun müzik ve dans ile beraber farklı anlamları olduğunu  ifade etti
 
         image
        Türkiye'de Küba Karnavalı denince akla gelen tek gözde mekan.
 
Oktay Başyurt şöyle devam etti. ' Bitez'de çok uzun yıllar önce alternatif bir eğlence konsepti yarattık. İddia ediyorum bu zaman sürecinde Türkiye'ye en iyi Kübalı Latin müzik gruplarını getirdik.
 
Farklı bir atmosfer ile Bitez sahilinde ,kumsalla birleşik Temple beach bar da adeta müzik ve dans ziyafeti veriyoruz. Sezonun bu son günlerinde otelimiz özellikle İstanbul'dan gelen latin müziği ve dans tutkunları ile full dolmuş durumda.Sezona keyifli bir veda olacak' dedi.
 
                                                                     Şeffaf Gazete
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR