Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'DA SERTAB ERENER COŞKUSU
İSTANBUL'DA SERTAB ERENER COŞKUSU
Sertab Erener, İstanbullularla buluştu, yeni kültür, sanat ve eğlence merkezi Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen konserde akşam boyunca Erener şarkıları yankılandı.
21 Kasım 2021, 15:00
 
Pop müziğin güçlü seslerinden Sertab Erener, önceki akşam Kerki Solfej’in kış konserleri kapsamında İstanbullularla buluştu. İstanbul Anadolu yakasının yeni kültür, sanat ve eğlence merkezi Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen konserde akşam boyunca Erener şarkıları yankılandı.
 
image
 
Sertab Erener’in sahne öncesinde performans sergileyen Selin Geçit ve Pandami Music, kendilerine has tarzıyla eğlencenin ateşini fitilledi. Genç sanatçıların ardından hayranlarıyla bir araya gelen Erener: “Yurt dışında festivallerde gördüğüm burada pek alışık olmadığımız bir hayalimi gerçekleştirdim. Bugün ben de genç müzisyenlerin önünü açarak buna ön ayak olmanın mutluluğu içerisindeyim. Selin Geçit’i ve Pandami Music’i tebrik ediyorum.” sözleriyle alkış topladı.
 
image
 
Sahneye kendine has stiliyle çıkan geçmişten günümüze popüler şarkılarını kendini dinlemeye gelen seyircisi için seslendiren Erener, müzik şöleni yaşattı. Konserin finalinde genç sanatçılarla düet yapan Sertab Erener, unutulmaz bir akşama imza attı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen sanatçı  , harika enerjisi ve danslarıyla da büyük alkış aldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR