Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AÇIK HAVADA TEOMAN RÜZGARI
AÇIK HAVADA TEOMAN RÜZGARI
Türk Rock müziğinin en önemli isimlerinden Teoman; 18 Temmuz'da verdiği Harbiye konserinden bir hafta yeniden sahnedeydi. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde coşkuyla geçen konserde öksüren Teoman, alanı tamamen dolduran seyirciden alkış aldı.
26 Temmuz 2022, 15:16
 
 
Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde coşkuyla geçen konserde öksüren Teoman, alanı tamamen dolduran seyirciden alkış aldı. Teoman, "Müzisyen arkadaşlarım sahnede hata yapmaktan çok korkuyorlar. Ben bazen şarkının sözlerini unutuyorum ya da öksürüyorum siz yine de alkışlamaya devam ediyorsunuz" diyerek izleyicisinin desteğine teşekkür etti.
 
Teoman; Serseri'den Renkli Rüyalar Oteli'ne; Kupa Kızı ve Sinek Valesi'nden Paramparça'ya; Gemiler'den Bana Öyle Bakma'ya; Zamparanın Ölümü'nden Uykusuz Her Gece'ye; Ruhun Sarışın'dan Duş'a; yepyeni Kalbin Yok Mu cover'ından Koma Hali'ne her biri hit olan şarkılarını Harbiye'yi hınca hınç dolduran binlerce hayranıyla birlikte söyleyen kapanışı Güzel Bir Gün'le yaptı. 
 
          image
 
Konserde seyircilerle de iletişim kuran Teoman, bir şarkı sırasında öksürdü. Seyircilerin kendisine alkışla tepki vermesinin ardından Teoman, "Farklı müzik türleri yapan birçok müzisyen arkadaşlarımla konuşuyoruz. Sahnede hata yapmaktan çok korkuyorlar. Ben bazen şarkının sözlerini unutuyorum ya da öksürüyorum siz yine de alkışlamaya devam ediyorsunuz" diyerek izleyicisinin desteğine teşekkür etti.
 
"Birdenbire ağlamaya başladım. Neler vermezdim ağlamamak için ama oldu işte"
 
Çok sevdiği  Salinger'ın Çavdar Tarlasında Çocuklar'dan (eski adıyla Gönülçelen) rastegele açtığı bir bölüm okumayı da ihmal etmeyen Teoman; "Neyse pek bir şey çıkmadı diye" diyerek izleyicisini kahkahalara boğdu ve ardından her zamanki gibi kitabı seyircilerden birine hediye etti. 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR