Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İZEL ÇELİK ERCAN 30 YIL ARADAN SONRA
İZEL ÇELİK ERCAN 30 YIL ARADAN SONRA
90’lı yılların unutulmaz Türk pop müziği grubu  İzel, Çelik, Ercan üçlüsü 31 yıl aradan sonra yeniden sevenleri için bir araya geliyor.Birçok kez farklı yapımcılardan ve markalardan tekrar birleşmeleri yönünde teklif alsalar da bir araya gelmeyen üçlü, yıllar süren ayrılığa son verdiler.
27 Temmuz 2022, 08:22

 

90’lı yılların unutulmaz Türk pop müziği grubu  İzel, Çelik, Ercan üçlüsü 31 yıl aradan sonra yeniden sevenleri için bir araya geliyor.

25 Ağustos’ta Kuruçeşme Açıkhava’da sahneye çıkacaklar.

İzel dünkü provada bir daha ayrılmamak üzere Çelik ve Ercan’ı, elbisesinin kurdeleleri ile kendine bağladı. Ercan Saatçi, “Hem kendimize hem de sevenlerimize haksızlık ettiğimizi düşündük” dedi. Çelik çok heyecanlı olduğunu söyledi. İzel de “Büyük sürprizlerimiz olacak” diye konuştu. 

Geçmişte de çeşitli zamanlarda grubun tekrar bir araya gelecekleri konuşulmuş ama bu gerçekleşmemişti. İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi'den oluşan grup, solo albüm yapmak için yollarını ayırmıştı. Grup, 25 Ağustos’ta İstanbul Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkacak

image

1991 yılında Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi'den oluşan, şarkılarıyla bir döneme damga vuran müzik grubu, 1992'de sürpriz şekilde dağılmıştı. Ünlü sanatçılar, grubun 20'nci yılı anısına 'Beyaz Show'a konuk olmuştu.

image

Çelik, daha sonra katıldığı bir televizyon programında grubun İzel yüzünden dağıldığını iddia etmiş, ünlü şarkıcının disiplinsiz olduğunu belirterek, "Ondan benim için bir cacık olmaz" ifadelerini kullanmıştı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR