Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BİLLUR KALKAVAN KANSER'E YENİLDİ
BİLLUR KALKAVAN KANSER'E YENİLDİ
Bir süredir kanser ile mücadele eden oyuncu Billur Kalkavan 59 yaşında yaşama veda etti. İstanbul cemiyet hayatının renkli kişiliği ile en tanınan Billur Kalkavan tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesinde kanserle olan mücadelesinde daha fazla direnemedi..
15 Ekim 2022, 12:40

İstanbul cemiyet hayatının renkli kişiliği özgürlükçü yaşam tarzı ile en tanınmış simalarından olan Billur Kalkavan hayatını kaybetti.

59 yaşında hayata veda eden Kalkavan geçtiğimiz mayıs ayında ortaya çıkan akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. Bir süre oyunculukta yapan Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi. 

      image

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, sevgilisi Buğra Bahadırlı tarafından basına yaptığı açıklama ile duyuldu.

Kalkavan'ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu." dedi.
Bahadırlı cenaze törenine ilişkin olarak, "Cenaze töreni henüz belli değil. Nereye defnedeceğimizi kardeşiyle karar vereceğiz. Büyük bir olasılıkla pazartesi günü defnederiz." ifadelerini kullandı.

image

Tedavi sürecinde yakın arkadaşı ünlü tiyatro sanatçısı Hamdi Alkan Kalkavan'ı sık sık  ziyaret ediyordu.

Billur Kalkavan'ın vefatı sonrası yakın arkadaşı sanatçı Yonca Evcimik'ten de paylaşım geldi. Kalkavan'ın Koç Üniversitesi Hastanesinde vefat ettiğini belirten Evcimik, I şu paylaşımda bulundu:
                       image
 
"Canım Billur.. benim çocukluk, hovardalık arkadaşım.. Yüzü gibi kalbi de güzel merhametli, güçlü, karakterli arkadaşım.. Mekanın cennet açık olsun. Ölüm bir an… Gelme olasılığı her an… Tam da bu yüzden. Şimdi söyle... Şimdi sev. Şimdi dök. Şimdi yap. Şimdi yaşa… Her şeyin sonu. Her an gelebilecekken. YARINA GÜVENME …"

 

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR