Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEST MODEL OF TURKEY 35. KEZ GERÇEKLEŞTİ
BEST MODEL OF TURKEY 35. KEZ GERÇEKLEŞTİ
Sektörde var olmak isteyen, geleceğin modelleri, oyuncuları, TV dizi sektörünü hayali kuran 30 kadın 30 erkek yarışmanın podyuma çıktığı ,bu sene 35. kez yapılan Best Model of Turkey yarışması tamamlandı
27 Ekim 2022, 19:49
 
Bu sene 35. kez yapılan Best Model of Turkey yarışması tamamlandı
35.Best Model yarışması Türkiye finali 26 Ekim akşamı, Şişli Belediyesi Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde yapılan gala ile sonuçlandı. Yarışmada birinciler kadınlarda Büşra Karakaş erkeklerde Emir Mayacı oldu
           image
Sektörde var olmak isteyen, geleceğin modelleri, oyuncuları, TV dizi sektörünü hayali kuran 30 kadın 30 erkek yarışmanın podyuma çıktığı final gecesinde yılların duayeni organizatör Erkan Özerman ile jüri üyeleri sıkı bir finale imza attılar. 
 
      image
 
Final gecesini Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu sundu
Erkan Özerman'a sürpriz hazırlayan organizasyon komitesi ,misafirler ve yarışmacılarla beraber kendisinin doğumgünü pastası ile kutladılar, Ömür Gedik, Ege, Ozan Orhon, İshak Akbay gecede sahne aldılar.   
 
      image
Kadın mankenler Faize&Sevim ve Richezza modaevinin Best Model için özel olarak hazırladıkları koleksiyonla, erkek mankenler ise Muzaffer Çaha ve Şinasi Günaydın'ın Best Model'e özel tasarımlarıyla podyuma çıktılar.
 
Yarışmanın sanat yönetmenliği ve koreografisini Asil Çağıl, akış yönetmenliğini Ayla Kaymak gerceklestirdi.Gecede Muzaffer Çaha, Faize & Sevim, Ece Gürsel, Best Model'in 35. Yıl Özel Ödülünü aldılar
 
Yarışmada jürisinde Bahar Erdeniz,Muammer Kapucuoğlu,Av.Sadettin Dayıoğlu , Almila Nur Özerman, Ayse Matur, Ümit Okur, Ahmet Güneş, Benan Kurtuluş Saraç, Emine Çam, Evrim-Evren Yaşlak, Beyza Toksoy, Yasemin Zambak, Servet Babataşı, Çağla Kurtuluş, , Emel Güneş, alev esen, Engin Çaģlar, Engin Koç, Nurcan Sabur ve Burhan Akdağ gibi  isimler yer aldılar.
                  image
 
Yarışmada birinciler kadınlarda Büşra Karakaş erkeklerde Emir Mayacı olurken,ikinciler Tuğce Tekin ve Attila Savaşan,üçüncüler Kübra Bolkent ve Ferit Elaldı oldular.
 
                              image
 
Best Model Türkiye Yarışma finali geçmiş yıllara nazaran sönük geçerken hiçbir mecrada naklen yayınlanmaması dikkat çekti.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR