Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ECE MUMAY ERBİL DAVASI DEVAM EDİYOR
ECE MUMAY ERBİL DAVASI DEVAM EDİYOR
Mehmet Ali Erbil'in klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'e attığı mesajlar nedeniyle hakkında 'cinsel taciz', 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle açılan davasına devam edildi.
20 Ocak 2023, 11:08
 
Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir ile olan davasında yeni duruşma görüldü. Savunma yapan Mehmet Ali Erbil, “Oyuna getirildiğimi düşünüyorum” dedi ve aylık gelirinin 100 bin TL olduğunu açıkladı.
 
Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları haberleri ile gündeme gelmişti. Klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'e attığı mesajlar nedeniyle hakkında 'elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açılan Mehmet Ali Erbil'in yargılanmasına devam edildi. Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ece Ronay Bilir katılmazken, sanık Mehmet Ali Erbil ve taraf avukatları salonda hazır bulundu.
 
image
 
"OYUNA GETİRİLDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"
Duruşmada kimlik tespiti yapılan Mehmet Ali Erbil aylık gelirinin 100 bin lira olduğunu söyledi. Erbil savunmasında kendisine tuzak kurulduğunu söyleyerek, "Ben z kuşağına hiçbir fayda gözetmeksizin yardım etmek istedim, klipte oynadım. Teklif onlardan gelmişti, sonrasında arkadaş olduğumuza dair kamuoyuna açıklama yapıldı. Ben bu yaşıma kadar 4 evlilik ve ilişkiler yaşadım ancak hiçbir şekilde taciz ve şiddet söz konusu olmadı. Tuzağa geldim. Bana görüntülü telefon açtı ve bu görüntülerde müstehcen görüntüleri vardı. Evine davet etti, adresini bilmiyordum adresini verdi. Sonrasında asistanım devreye girdi ve 'ben muhatap olacağım' dedi. Kendisi asistanımla diyaloglara girdi. Taciz olarak nitelendirerek prim yaptı. Oyuna getirildiğimi düşünüyorum" dedi.
 
image
 
Söz konusu mesajları asistanının attığını öne süren Erbil, "Mesaj atılırken telefon benim elimde bile değildi. Mesajdan haberim yoktu. Asistanım, 'böyle böyle bir olay oldu, sizi korumak için böyle bir mesaj attım' dedi. Suçsuzum, beraatime karar verilmesini talep ederim" dedi.
 
Mahkeme, mütalaanın hazırlanması için dosyanın savcıya gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR