Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ICARDI ESKİ TAKIM ARKADAŞINI REZİL ETTİ
ICARDI ESKİ TAKIM ARKADAŞINI REZİL ETTİ
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, İnter'den eski takım arkadaşı Keita Balde'nin eşi Wanda Nara'ya attığı taciz mesajlarını ifşa ederek magazin dünyasının gündemine oturdu.
26 Ocak 2023, 18:02
 
Galatasaray'daki performansıyla Süper Lig'e damga vuran Arjantinli golcü Mauro Icardi, özel hayatıyla yeniden gündem oldu.Arjantinli golcü, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla Inter'den eski takım arkadaşı Keita Balde'nin Wanda Nara'yı mesaj ve arama yoluyla rahatsız ettiğini ifşa etti.
 
image
 
Paylaşımlarından Keita Balde'nin eşi Simona Guatier'yi de etiketleyen Icardi şu ifadeleri kullandı:
 
"Keita Balde! Şimdi seni yarın yapacağın rutin işlerden kurtaracağım ki ailene ve başka şeylere vaktin olsun. Az önce, boynuzlanan zavallı bir kadına, eşinin bir süredir karıma (henüz boşanmadık) mesajlar yazdığını ve cevap almamasına rağmen bundan vazgeçmediğini söyledim. Elimde Instagram'dan eşime gönderdiği mesajlar ve fotoğraflar dahil her şey var. Bunları eşim bana gönderdi. Bunları tabii ki paylaşmayacağım.
 
İşte, eşine yazdığım mesajları buraya bırakıyorum şampiyon! Magazin programları artık senin için zorlu geçecek. Kendini işine, yani fotoğraf çekmeye adasan iyi edersin. Eşine yalnızca Wanda'ya mesaj attığını söyledim, gönderdiğin mesajları yollamadım. Ailenizin geleceğini ona bırakıyorum. Unutma!"
 
image
 
Keita Balde rezil oldu iddiaları reddetti.
Wanda Nara ile Dubai'da dostane bir görüşme olduğunu söyledi ve isminin bu tarz haberlerde geçmemesini istediğini belirtti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR