Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PAMELA ANDERSON'DAN ŞOK İTİRAF
PAMELA ANDERSON'DAN ŞOK İTİRAF
Eski Playboy modeli ve Sahil Güvenlik (Baywatch) yıldızı Pamela Anderson, ünlü oyuncu Jack Nicholson'ı grup seks yaparken nasıl yakaladığını anlattı.
28 Ocak 2023, 20:36
 
55 yaşındaki ünlü yıldız Pamela  Anderson'ın 31 Ocak'ta piyasaya çıkacak Love, Pamela (Sevgiler, Pamela) adlı otobiyografik kitabından bazı alıntılar dün (26 Ocak) Variety'de yayımlandı.
 
Kitapta müstehcen içerikleriyle ünlü dergi için çalıştığı yıllara da değinen Anderson, bir keresinde dünyanın en önemli oyuncularından Jack Nicholson'ı iki kadınla cinsel ilişkiye girdiği sırada Playboy Malikanesi'nin tuvaletinde yakaladığını öne sürdü.
 
Independent'ın haberine göre eski model, tuvalete girince üçlünün kıkırdamalarına, öpüşmelerine ve diğer samimi anlarına tanıklık ettiğini belirtti ve şöyle devam etti:
 
"Aynayı kullanmam lazımdı, onlara biraz yaklaştım. Dudak parlatıcımı yenilemek için lavabonun üstüne doğru eğildim. Bakmamaya çalışıyordum ama kendime engel olamadım ve Nicholson'ın yansımasıyla göz göze geldim."
 
Anderson, Nicholson'ın orgazma erişmesine yardımcı olduğunu ima ederek "Sanırım beni görünce bitiş çizgisine ulaştı çünkü komik bir ses çıkardı, gülümsedi ve 'Teşekkürler canım' dedi' diye anlattı.
 
Eski model, olayın ne zaman yaşandığını belirtmedi fakat malikanede Nicholson'ı yakaladığı partiden "tamamen özgür bir geceydi" diye bahsetti. Anderson, "Etraf sanatçılar, hayırseverler, entelektüeller ve güzel kadınlarla doluydu. Gerçek bir deneyimdi" diye ekledi.
 
Nicholson'ın temsilcileri konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. 85 yaşındaki oyuncunun uzun süredir dışarıda görülmemesi sağlık durumuna dair endişelere sebep olmuştu. Geçen günlerde magazin sitesi Radar'a konuşan arkadaşları, Nicholson'ın 2021'den beri evinden çıkmadığını ve akıl sağlığının kötüye gittiğini söylemişti.
 
image
 
Anderson, ilk kez Ekim 1989'da Playboy'un kapağında boy göstermişti. Dergideki kariyeri 22 yıl süren Anderson, Playboy kapağında en fazla yer alan model oldu.
 
Eski modelin anılarını anlattığı Netflix belgeseli Pamela Anderson: Bir Aşk Hikayesi (Pamela, a Love Story) de otobiyografik kitabıyla aynı gün yayımlanacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR