Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PLAYBOY'A POZ VERDİ ÜLKEDE GÜNDEM OLDU
PLAYBOY'A POZ VERDİ ÜLKEDE GÜNDEM OLDU
Yetişkin içerikleriyle tanınan “erkek dergisi” Playboy Fransız siyasetinde yeni bir tartışma yarattı.Bir bakana seksi poz verdirdi
3 Nisan 2023, 10:36
 
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un en güvendiği isimlerden Sosyal Güvenlik Bakanı Marlene Schiappa, büyük sürpriz sayılan dikkat çekici bir hamle yaptı.
 
Fransız bakandan dikkat çeken hamle
Payboy’a poz verdi ve ülkede gündem oldu.Yetişkin içerikleriyle tanınan “erkek dergisi” Playboy Fransız siyasetinde yeni bir tartışma yarattı.image
 
Son haftalarda emeklilik yaşının artırılmasına karşı tepkilerin giderek arttığı Fransa’da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a destek her geçen gün azalırken, Macron’un en güvendiği isimlerden biri olan Sosyal Ekonomiden Sorumlu Bakan Marlene Schiappa bazı açıklamalarda bulundu.
 
Genç bakanın pozları ülkeyi karıştırdı.
Grevin, şiddetin ve siyasi ve toplumsal belirsizliğin hüküm sürdüğü ülkede 40 yaşındaki Schiappa, Playboy dergisine konuştu. Macron’un kabinesinde öne çıkan feministlerden biri olan Schiappa kadın ve LGBT hakları ile ilgili konuştu.
                                                     image
 
KABİNEDEN TEPKİ ÇEKTİ
Fakat genç bakanın Playboy dergisine verdiği “erotik” pozları Fransa kabinesinde tepki çekti. Başbakan Elisabeth Borne’a yakın kaynaklar, “Özellikle böyle bir dönemde bu pozlar uygun olmadı” ifadesini kullandı.
 
Fransız bakan kendisini eleştirenlere sert yanıt verdi.
Fakat Fransız kamuoyundan ve siyasetçilerden gelen tepkiye Schiappa sert yanıt verdi. Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan bakan, “Kadınların bedenleri üzerindeki kontrolü her yerde ve her zaman savunuyorum. Fransa’da kadınlar özgürdür. Küçük düşürmeye çalışanlar ve iki yüzlülere rağmen” dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR