Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CAN TANRIYAR GÖZALTINA ALINDI
CAN TANRIYAR GÖZALTINA ALINDI
Muhammet Yakut konuştuktan sonra Uçankuş TV sahibi Can Tanrıyar, gözaltına alındı.Can Tanrıyar'ın eski ortağı Metin Güneş'in kendisiyle ilgili olarak savcılığa yaptığı tehdit-şantaj konulu suç duyurusu nedeniyle gözaltına alındığı iddia edildi
26 Nisan 2023, 21:10
 
Son günlerin ençok konuşulan ismi Muhammet Yakut Youtube yayınlarından sonra  sonra Uçankuş TV sahibi Can Tanrıyar, gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube ekipleri, Uçankuş TV'nin sahibi Can Tanrıyar'ı gözaltına aldı. İstanbul Beşiktaş'daki evinden alınan Tanrıyar, ifadesine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.image
 
Can Tanrıyar hakkında sosyal medyada yayınladığı videolarla gündem olan Muhammed Yakut'a bilgi, belge, fotoğraf aktararak birlikte hareket ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. 
 
Savcılığın talimatı üzerine Tanrıyar'ın gözaltına alındığı öğrenildi.
Tanrıyar'ın eski ortağı Metin Güneş'in kendisiyle ilgili olarak savcılığa yaptığı tehdit-şantaj konulu suç duyurusu nedeniyle gözaltına alındığı iddia edildi.Şüpheli Tanrıyar'ın, Muhammed Yakut ile birlikte fikir ve eylem birliği içerisinde bir başka kişiye yönelik "Nitelikli Yağmaya Teşebbüs" eyleminde bulunduğu iddia edildi.
 
Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından Uçankuş TV sahibi  Can Tanrıyar'ın gözaltında olduğunu açıkladı.
Uğur Dündar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Uçankuş haber sitesi ve televizyonu sahibi Can Tanrıyar biraz önce İstanbul Emniyeti Organize Şube ekiplerince gözaltına alındı" dedi.
 
Dündar devam eden paylaşımında, "Yurt dışından YouTube yayını yapan Muhammed Yakut adlı kişi, Can Tanrıyar'ın eski ortağı Metin Güneş hakkında iddialarda bulunmuştu. Tanrıyar'ın, Metin Güneş'in kendisiyle ilgili olarak savcılığa yaptığı "tehdit-şantaj" konulu suç duyurusu nedeniyle gözaltına alındığı öne sürüldü"  ifadelerini kullandı.     image
 
"CAN SUÇSUZ YERE GÖZALTINA ALINDI"
Tanrıyar'ın eşi Tamar Tanrıyar gözaltı sürecine ilişkin  konuştu.
"Can suçsuz yere gözaltına alındı. Can iki gün önce Muhammet Yakut'un iddialarında ismi geçen Metin Güneş'in Can'ın çevresine 'onu aldıracağım' dediği söylemleri üzerine savcılığa gitmişti.Bu savcı aynı zamanda gazeteci Serdar Akinan'ı ifadeye çağıran savcı. Ne tesadüf ki Can'ın savcılığa gittiği gün odadan Metin Güneş'in oğlu ve koruması çıktı. Bu olay tamamen Metin Güneş'in oğlu aracılığıyla savcıya para göndermesiyle oldu. Can da bugün gözaltına alındı" ifadelerini kullandı.
 
CAN TANRIYAR KİMDİR?
Can Tanrıyar, 1960 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul’da Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni okudu ve mezun oldu. Üniversite çağlarından beri ud çalmaktadır. Türk Milli Hentbol takımında da oynadı. Gazetecilik hayatına Milliyet gazetesinde muhabirlikle başladı. Haftada bir gün hentbol panorama yazıları yazdı. Askerliğini yaptıktan sonra gazeteciliğe Fenerbahçe muhabiri olarak devam etti. Sabah, Güneş, Tan gazetelerinde yıllarca spor merkezinde çalıştı. 
 
Spor yazarı iken futbol ile magazini birleştirme kararıyla yapımcılık dünyasına adım atarak Televole'nin yapımcısı oldu. Ayrıca Uzunca bir süre “Uçankuş” adlı programını yaptı.
Bu güne kadar otuza yakın beste yaptı. Oğulcan ve Anılcan adında iki oğlu vardır.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR